Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Anglia Ruskin University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Cambridge
Søknadsfrist: 15. oktober / 15. januar
Ja

Ulike studiemuligheter - Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University - SONOR

Anglia Ruskin University 

Ønsker du å studere i Storbritannia? Da kan Anglia Ruskin University være riktig valg for deg. Anglia Ruskin har campus i Cambridge og Chelmsford utenfor London, og av de rundt 30,000 studentene som går her er hver femte fulltidsstudent internasjonal.

Anglia Ruskin har mange tilbud innen kunstfag, ledelse og økonomi, helsefag, naturvitenskapelige fag, samfunnsvitenskap og humanistiske fag. Universitetet utmerker seg spesielt innenfor engelsk litteratur. På dette fagfeltet er det bare Oxford som er bedre i Storbritannia!

Å studere i Cambridge og Chelmsford

Cambridge ligger en times togtur nord for London. Byen har et folketall på rundt 109 000 mennesker, hvorav 22 000 er studenter. Cambridge er kjent for sin vakre klassiske arkitektur, men er også en svært moderne by. Et eksempel er Silicon Fen, Englands svar på Silicon Valley, hvor mange bedrifter har sitt virke innenfor felt som software, elektronikk og bioteknologi. Området er nå et av de viktigste teknologisentrene i Europa. 

Chelmsford ligger bare en 30 minutters togtur utenfor London, og har et folketall på rundt 150 000. Klimaet her er mildt og tørt, og Chelmsford kan skryte av noen av de varmeste somrene i Storbritannia. Hver august blir V Festival arrangert i Hylands park. Hit kommer det opp mot 65 000 mennesker hver dag, og kjente band som Radiohead, The Killers og Foo Fighters har spilt her. I 2008 er blant andre Muse og Amy Winehouse bekreftet til festivalen.

Hvorfor velge Anglia Ruskin University?

Fem gode grunner til å bli student ved Anglia Ruskin:

  1. Anglia Ruskin University ligger i Cambridge, verdens kanskje mest kjente studentby
  2. ARU har ett av de beste velkomst- og orienteringsprogrammene for internasjonale studenter i Storbritannia
  3. 93% av ARUs studenter har enten jobb eller begynt på videre studier seks måneder etter at de er uteksaminerte
  4. Flere forelesere ved nabouniversitetet, University of Cambridge, foreleser også ved ARU
  5. Ved ARU kan du begynne på en rekke studier i januar, hvis det passer bedre enn å begynne i september
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Anglia Ruskin University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master 
  • Utveksling

Kostnader

Fra 13100 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Anglia Ruskin University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Anglia Ruskin University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!