Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - James Cook University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Ja
Kontakt SONOR
Cairns, Townswille

Ulike studiemuligheter - James Cook University

James Cook University - SONOR

James Cook University

Drømmer du om å studere i Australia? James Cook University i Australia gjør det mulig for lokale og internasjonale studenter til å studere i et variert miljø som ikke ligner noen andre universitet i verden!

James Cook University er et av verdens ledende utdanningsinstitusjoner som fokuserer på det tropiske. Universitetet er omringet av et spektakulært eco-system som for eksempel regnskoger, tørre savanner og det velkjente Great Barrier Reef.

Et omfattende universitet

James Cook University ble etablert i 1970 og har siden utviklet seg til å bli en multi-campus institusjon med det største campuset i Townsville og Cairns, md mindre studiesentre i Mount Isa, Thursday island, Mackay samt campus i Singapore og Brisbane.

Studentene ved universitetet kommer fra mange forskjellige bakgrunner, noe som er med på å fremme et mangfold som er kulturrikt. James Cook University sine bachelor- og masterprogram spenner seg fra arts, business, creative arts, education, engineering, law, medicine, science, information technology, og mye mer. Skolen har som formal å gi studentene de kvalifikasjonene og egenskapene de trenger for å lykkes.

Hvorfor velge James Cook University?

Det er mange gode grunner til å studere på James Cook University:

  • JCU er rangert blant verdens 4% høyst rangerte universitet basert på 2011 utgaven av Shanghai Jiao Tong Universitets rangeringen
  • JCU har campus i både de tørre og de våte tropiske sonenen av Australia
  • JCU er anerkjent rundt om i verden som en ledende institusjon innenfor marinbiologi, miljøstudier, tropisk helse og turisme
  • JCU og nordlige Queensland er hjem til Great Barrier Reef
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - James Cook University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Språkkrav

For å studere ved James Cook University kreves det at man har Fordypning i engelsk med over fire i snitt eller godkjent resultat på IELTS/TOEFL-test.

Krav til søkeren vil avhenge av hvilke kurs og hvilke nivå man ønsker å søke opptak ved.

Det er gratis for norske søkere å søke opptak ved James Cook University.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 27 000 AUD

(stipend tilgjengelig)

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - James Cook University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - James Cook University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!