Marine Science ved James Cook University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Queensland
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Klasserom

Marine Science ved James Cook University

Studer Marine Science i Queensland, Australia!

Har du en lidenskap for havet? SONOR hjelper deg inn på Marine Science ved James Cook University!

I løpet av bachelorutdanningen lærer du å behandle menneskelige påvirkninger, og bevare dynamiske marine miljøer. Du vil gjennomføre forskning ved JCU Orpheus Island Research Station, eller på stedet i forskjellige korallrev, øyer, sjøgress og mangrove miljøer. I tillegg til dette vil du utvikle ferdigheter på høyt nivå i teknologier under utvikling som gir løsninger på tidligere uløselige problemer.

Bygg dine evner innen bruk av havbunnsmapping og sonar for vurdering av fisk, oseanografiske sensorer og en rekke teknologier som brukes til å samle inn data over og under bølgene.

Bygg nettverk med det internasjonale miljøet som studerer denne graden, og med konsentrasjonen av havforskere og ledere i Nord-Queensland. Muligheter kan også eksistere for å gjennomføre et utvekslingsprogram med et internasjonalt universitet.

James cook university

James Cook University (JCU) er det nest eldste universitetet i delstaten Queensland, og Australias ledende forskningsuniversitet på tropiske fagfelt. Med fantastiske ressurser både innenfor undervisning og forskning er JCU et pulserende flercampus-universitet med hovedbaser i de tropiske byene Townsville og Cairns nord i Queensland. I tillegg til dette har universitetet også campus i Singapore og Brisbane.

For kontakt eller mer informasjon om Marine Science ved James Cook University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  • Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  • Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  • Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  • Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Marine Science ved James Cook University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Marine Science ved James Cook University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!