Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Bond University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Queensland
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Ja

Ulike studiemuligheter - Bond University

Bond University - SONOR

Bond University – Australias største private universitet

Drømmer du om å kombinere studiene med sol, strand og storbyliv? Hva med å studere i Australia? Bond University ligger på The Gold Coast of Queensland, en time sørøst fra Brisbane. Universitetet har omlag 4600 studenter hvorav rundt 40 % er internasjonale.

Bond Unversity ble stiftet i 1987 og er Australias første og største private universitet. Bond University tilbyr personlig tilpasset undervisning, høyt kvalifiserte forelesere, innovative kurs og læremetoder, internasjonale elever og et fantastisk campus! Klassene er små og forholdstallet mellom lærer og student ligger på 1:11, som er det laveste i Australia. 

Å studere på Bond University

Bond University er et not-for-profit universitet, noe som innebærer at hele studentavgiften reinvesteres i skolen og utdanningen. Dette har bidratt til campusfasiliteter i verdensklasse, eksepsjonelle læringsressurser og – ikke minst  små klasser som gir elevene personlig tilgang til Australias ledende akademikere og næringstopper. 

Bond University tilbyr en rekke innovative og utfordrende undergraduate-, postgraduate-, (kursarbeid) og postgraduate- (forskning) kurs innenfor følgende fire fakulteter:

 • Faculty of Business, Technology and Sustainable Development
 • Faculty of Health Sciences & Medicine
 • Faculty of Humanities & Social Sciences
 • Faculty of Law

Internships og arbeidserfaring

Bond University tilbyr utplasseringsprogrammer og internships som gir studentene mulighet til å praktisere sine teoretiske ferdigheter. Intership er en uunnværlig arbeidserfaring som kan lede direkte til ansettelse. Bond University tilbyr internships innen en rekke disipliner og studieprogrammer, i organisasjoner som blant annet Austrade i Paris, KPMG, Deutsche Bank, Clemenger BBDO, Clayton Utz, Minter Ellison.

Australias mest moderne campus

Med sine berømte surfestrender og subtropiske klima er The Gold Coast et populært sted for studenter. Her skinner solen 287 dager i året. Området rommer omtrent en halv million mennesker, og kan i tillegg til en fantastisk natur by på et stort utvalg restauranter, kafeer, shoppingsentre og underholdnings- og sportsfasiliteter.

Bond University kan tilby et campus av høyeste klasse med moderne undervisningsfasiliteter, og studentboliger både på og utenfor campus. Campuset ligger ved businessområdet Varsity Lakes i forstaden Robina, Gold Coast. Blant fasiliteter finner du legesenter, lesesaler, pc-rom og flere biblioteker. Alle studenter har tilgang til internett. Universitetet har også et imponerende sportssenter med basket-, badminton-, og volleyballbaner, samt et fullt utstyrt treningsstudio.

Studentene kan velge mellom tre typer innlosjeringer; on-campus, off-campus, eller privat.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Bond University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å studere ved Bond University kreves det at man har Fordypning i engelsk med over fire i snitt eller godkjent resultat på IELTS/TOEFL-test.

Krav til søkeren vil avhenge av hvilke kurs og hvilke nivå man ønsker å søke opptak til.

For mer informasjon, kontakt SONOR.

Studiefakta, Tittel m.m

 • Bachelor
 • Master
 • Utveksling

Fagområder

Bond University tilbyr studier innen blant annet følgende fagområder:

 • Business og handel
 • Kreativ kunst, Kommunikasjon og mediestudier
 • Lingvistikk
 • Engelsk-kurs
 • Informasjonsteknologi
 • Helse, vitenskap og medisin
 • Ledelse, hotell og turisme
 • Humanitære fag, språk og internasjonale Studier
 • Utviklingsstudier
 • Juss og kriminologi
 • Eiendom
 • Psykologi og rådgivning

Kostnader

Fra 33,640 AUD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Bond University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Bond University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!