Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - James Cook University Singapore

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Singapore
1-5 år
Heltid/deltid
mars / juni / november
Klasserom

Ulike studiemuligheter - James Cook University Singapore

Studer på James Cook University Singapore

James Cook University (JCU) er et Australsk universitet som har campus både i Australia og i Singapore. I 2003 ble James Cook University Singapore etablert som skolens første internasjonale campus med 50 studenter. Siden den gang har studentpopulasjonen vokst. I dag tilbys 23 ulike studieprogrammer til over 3,500 studenter fra hele verden.

Studentene ved JCU Singapore har tilgang til de samme studieprogrammene som studentene ved JCUs to australske campus i Townsville og Cairns. Undervisningen og eksaminasjonen forgår på samme måte og skolen har forelesere fra mange forskjellige land som er med på å sikre at den akademiske kvaliteten er på topp! Studentene ved JCU Singapore kan dermed være sikre på at de får den samme gode kvaliteten på studiene sine, og ikke minst en like tropisk opplevelse, som studentene i Queensland.

Ved JCU Singapore er 65 % av studentmassen internasjonale studenter. Du er med andre ord sikret et internasjonalt miljø.

Hva kan du studere?

JCU Singapore tilbyr en rekke studier innenfor ulike businessfag slik som økonomi, ledelse, turisme, markedsføring og HRM, og ulike IT-fag som Data Science, Cybersecurity og Games Design. I tillegg tilbyr de også studier innen psykologi og miljø. Her er det mulighet for å ta både bachelor – og masterstudier, i tillegg tilStudy Abroad (semesterstudier).

Ved JCU Singapore har du også muligheten til å ta graden din på kortere tid enn ved de fleste andre universiteter. Og dersom du er tatt opp på studier som også tilbys på campusene Cairns eller Townsville i Australia, vil det være fullt mulig å ta deler av graden din der også.

5 gode grunner til å velge JCU Singapore

  1. Du kan studere i Asia, men likevel få en australsk grad fra et universitetet som er ranket topp 5% av alle utdanningsinstitusjoner i hele verden.
  2. JCU Singapore har nesten kun internasjonale studenter, så du er garantert et stort kulturelt og sosialt mangfold.
  3. Du har mulighet til å ta graden din på kortere tid.
  4. Campusen har bare rundt 3000 studenter og passer dermed godt for deg som kunne tenke deg et litt mindre universitet med små klasser og tett oppfølgning
  5. Som student ved JCUS vil du ha mulighet til å bygge nettverk ikke bare i Asia, men også Australia og internasjonalt.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - James Cook University Singapore, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Krever fra 3.0 i rent karaktersnitt og oppover.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 29,916 pr år SGD. Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - James Cook University Singapore.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - James Cook University Singapore:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer