Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Queen Margaret University

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - Queen Margaret University

queen margaret university edinburgh

Queen Margaret University, Edinburgh

Queen Margaret University har sitt fokus på kreative fag, helsefag og bærekraftige businessfag, og har campus rett utenfor vakre og historiske Edinburgh. Med sin forskning og sine innovative undervisningsstrategier er dette et universitet som forbereder deg på din framtidige karriere!

Om du er interessert i helsefag, bærekraftig business eller ønsker å studere noe kreativt i Skottland er Queen Margaret University skolen for deg. QMU har det bredeste utvalget av helsefaglige utdanninger utenom medisin, sykepleier- og formasøytutdanninger i Skottland. I tillegg er forskningen innen feltet både globalt og praktisk orientert.

For deg som ser etter et unikt perspektiv på din businessutdanning er QMU et godt valg. Her ligger fokus på hvordan man kan utvikle bærekraftige businessideer, både på det finansielle og miljøvennlige plan. Skolen er internasjonalt anerkjent for sine grader innen hospitality og turisme, i tillegg til events management. Videre finner du grader innen både scenekunst, media og PR.

Ved QMU kommer du inn i et internasjonalt miljø, faktisk er hele 25% av studentene internasjonale! Skolen har også et fokus på å hjelpe deg inn i din framtidige karriere gjennom personlig oppfølging og karriereveiledning.

Beliggenhet

QMU ligger i Musselburghs idylliske omgivelser bare 6 minutter med tog sør-øst for Edinburgh. På universitets moderne campus har du tilgang til alt du som student skulle behøve. For alt annet har du forstaden Musselburgh rett over veien og togstasjonen ligger rett ved siden av campus.

5 gode grunner til å velge Queen Margaret University

  1. 98.2% graduate employment rate. (HESA 2017). Dette er nummer 3 i hele Storbritannia!
  2. Ny campus! Campus sto ferdig i 2007, her har du alt på ett sted
  3. Nære Skottlands vakre hovedstad Edinburgh
  4. Unike studiemuligheter, fra gastronomi til teater og film!
  5. Moderne undervisningsmetoder – problembasert læring og online plattformer
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Queen Margaret University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelornivå

Kostnader

Fra 13000 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Queen Margaret University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Queen Margaret University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: