Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Western Australia

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Sydney
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Western Australia

University of Western Australia - SONOR

University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) ligger i Perth i delstaten Western Australia. Her er ni fakulteter og en mengde ulike studieretninger. Særlig populært er studier innen psykologi, pedagogikk, geologi og marinbiologi, samt business og landbruk. I tillegg tilbyr universiteter en rekke spennende studier som Zoology, Natural Resource Management, Sport Science, Linguistics, Population Health og Specialist Music studies for å nevne noen.

University of Western Australia har en multikulturell campus med studenter fra over 80 forskjellige land. På fritiden er det også et godt tilbud for deg som student. På campus finnes en rekke tilbud til deg som er interessert i sport, kunst, teater, og mange andre ting.

Å studere i Perth

Universitetets campus heter Crawley, og ligger kun ti minutter fra Perths sentrale businessdistrikt. Like nord for campus ligger universitetets studentboliger. Byen har god kollektivtrafikk med tog, ferjer og buss slik at du enkelt kan komme deg rundt til de forskjellige bydelene.

Perth kalles ofte ”verdens mest isolerte storby”, siden den ligger over 2000 kilometer fra Adelaide, som er nærmeste store by. Byen oppleves allikevel ikke isolert på noen måte. Perth har omtrent en og en halv million innbyggere, og en rekke severdigheter. Noen eksempler på dette er Perth Zoo, flere flotte strender, Heirisson Island, en øy med frittgående kenguruer, og ikke minst bysentrumet. Her er en blanding av moderne og historiske bygninger og et spennende kunst- og kulturliv. Sommeren i Perth er varm og tørr, mens vinteren er litt kaldere og våtere. Det er likevel ikke vanlig at temperaturen faller under 16 grader på vinterstid.

Hvorfor velge University of Western Australia?

Fem gode grunner til å bli student ved UWA:

  1. UWA er et anerkjent universitet både i Australia og internasjonalt
  2. Et sterkt forskningsuniversitet, og forskningen ligger til grunn for undervisningen
  3. UWA har sterke bånd til lokalområdet sitt, og universitetscampusen er stedet for en rekke kultur- og idrettsaktiviteter
  4. I tillegg til vanlig undervisning legges det til rette for opplæring i samarbeid med næringslivet og det offentlige
  5. Multikulturell campus hvor inkludering og respekt står sentralt

Semester eller årsstudier ved University of Western Australia?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UWA? Det kan SONOR tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning, kan SONOR gi deg hjelpen du trenger. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon om semesterstudierved UWA.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Western Australia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Fra 29,456 AUD

UWA er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Western Australia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Western Australia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!