Bachelor

Ulike studiemuligheter - California State University Northridge

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - California State University Northridge

California State University Northridge

CSU Northridge (CSUN) er ett av de største breddeuniversitetene i California, med en fantastisk beliggenhet i San Fernando Valley i LA. For deg som drømmer om å studere i LA er CSUN et svært godt alternativ. Universitetet er en del av California State University-systemet, som inkluderer 23 universiteter. Med sine nesten 40 000 studenter er CSUN det nest største av disse.

Universitetet kan by på 38 bachelorgrader og 58 mastergrader innenfor business og økonomi, kunst, media og kommunikasjon, utdanning, ingeniør- og datafag, helse, humaniora, realfag og matematikk og samfunnsvitenskap. Dermed skulle det være mulig for de aller fleste å finne noe de ønsker å studere, enten man ser etter store, populære studieområder som økonomi og ingeniørfag, eller mer spesialiserte felt. CSUN har for eksempel et bredt utvalg i områdestudier og språk. Deres Central American Studies-institutter faktisk det eneste i sitt slag i USA!

Flott og sentral campus

CSUN haren stor og flott campus i Northridge. Universitetet ligger sentralt mellom tre hovedveier, noe som gjør det enkelt å utforske hver krik og krok av LA. Selve campusen har også det meste du måtte trenge av fasiliteter og aktiviteter.  På grunn av nærheten til Hollywood og sin moderne arkitektur blir CSUNs campus stadig vekk benyttet i TV- og serieinnspillinger. Kjente serier og filmer som Lucifer, Buffy the Vampire Slayer, Star Trek, Superbad og CSI er filmet her. Om du trenger å stresse ned og slappe av er det også gode muligheter for det ved CSUNs campus: De har sin egen botaniske hage, og som student har du tilgang til Oasis Wellness Center på campus der du kan roe deg ned med massasjeterapi og akupunktur.

Fem gode grunner til å velge CSU Northridge

  1. Beliggenheten. LA er en svært ettertraktet studiedestinasjon, og Northridge ligger meget sentralt. Det er også kjent for å være ett av de tryggere områdene i LA.

  2. Stort utvalg av studier. Med opp mot 100 grader på bachelor- og masternivå burde de fleste kunne finne noe av interesse. Det er også mulig å ta kortere studier her for de som ønsker å ta et semester eller år i LA.

  3. God kvalitet til en rimelig pris. Ved CSUN kan du få en kvalitetsutdanning til en relativt lav pris. Flere av professorene her underviser også ved høyere rangerte, men også mye dyrere universiteter, så du vil da betale mindre for like høy kvalitet på undervisningen!

  4. CSUN er et inkluderende og mangfoldig universitet, og  viser på flere måter at de tar vare på og legger til rette for alle typer studenter.

  5. Tilgangen på kulturelle opplevelser. Vil du se film etter siste forelesning, gå på konsert i matpausen eller kanskje overvære innspillingen av en film? Alt dette er tilgjengelig for deg som CSUN-student!

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - California State University Northridge, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • California

Opptakskrav/Søknad

Universitetet vurderer søkere med 4 eller høyere i snitt. Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 18 892 USD. Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University Northridge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights