Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - California State University Northridge

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Nei

Ulike studiemuligheter - California State University Northridge

california state university northridge

California State University Northridge

CSU Northridge (CSUN) er ett av de største breddeuniversitetene i California, med en fantastisk beliggenhet i San Fernando Valley i LA. For deg som drømmer om å studere i LA er CSUN et svært godt alternativ. Universitetet er en del av California State University-systemet, som inkluderer 23 universiteter. Med sine nesten 40 000 studenter er CSUN det nest største av disse.

Universitetet kan by på 38 bachelorgrader og 58 mastergrader innenfor business og økonomi, kunst, media og kommunikasjon, utdanning, ingeniør- og datafag, helse, humaniora, realfag og matematikk og samfunnsvitenskap. Dermed skulle det være mulig for de aller fleste å finne noe de ønsker å studere, enten man ser etter store, populære studieområder som økonomi og ingeniørfag, eller mer spesialiserte felt. CSUN har for eksempel et bredt utvalg i områdestudier og språk. Deres Central American Studies-institutter faktisk det eneste i sitt slag i USA!

Høy kvalitet

CSUN har høy kvalitet på sine studier. Åtte av deres forelesere og professorer har blitt tildelt prestisjetunge Guggenheim Fellowships for forsking og kreativitet. Hele 59 har vunnet Fulbright Awards for å forske eller undervise utenlands. National Science Foundation har utnevnt CSUN som nest best blant 529 universiteter med masterutdanninger når det gjelder å forberede sine studenter til videre doktorgradsstudier. U.S. Department of Commerce har anerkjent business- og økonomifakultetet for sin viktige rolle i å promotere internasjonal handel i LA og omegn. Dette fakultetet harAACSB-akkrediteringfor sine program. Visste du at dette er noe kun 5 % av verdens businessgrader har? Bachelorstudiet innenfor ingeniørfag er rangert som det 5. beste ved Californias offentlige universiteter med mastergrader, og som det 14. beste blant amerikanske offentlige universiteter. (US. News & World Report).

Flott og sentral campus

CSUN haren stor og flott campus i Northridge. Universitetet ligger sentralt mellom tre hovedveier, noe som gjør det enkelt å utforske hver krik og krok av LA. Selve campusen har også det meste du måtte trenge av fasiliteter og aktiviteter.  På grunn av nærheten til Hollywood og sin moderne arkitektur blir CSUNs campus stadig vekk benyttet i TV- og serieinnspillinger. Kjente serier og filmer som Lucifer, Buffy the Vampire Slayer, Star Trek, Superbad og CSI er filmet her. Om du trenger å stresse ned og slappe av er det også gode muligheter for det ved CSUNs campus: De har sin egen botaniske hage, og som student har du tilgang til Oasis Wellness Center på campus der du kan roe deg ned med massasjeterapi og akupunktur.

Fem gode grunner til å velge CSU Northridge

  1. Beliggenheten. LA er en svært ettertraktet studiedestinasjon, og Northridge ligger meget sentralt. Det er også kjent for å være ett av de tryggere områdene i LA.

  2. Stort utvalg av studier. Med opp mot 100 grader på bachelor- og masternivå burde de fleste kunne finne noe av interesse. Det er også mulig å ta kortere studier her for de som ønsker å ta et semester eller år i LA.

  3. God kvalitet til en rimelig pris. Ved CSUN kan du få en kvalitetsutdanning til en relativt lav pris. Flere av professorene her underviser også ved høyere rangerte, men også mye dyrere universiteter, så du vil da betale mindre for like høy kvalitet på undervisningen!

  4. CSUN er et inkluderende og mangfoldig universitet, og  viser på flere måter at de tar vare på og legger til rette for alle typer studenter.

  5. Tilgangen på kulturelle opplevelser. Vil du se film etter siste forelesning, gå på konsert i matpausen eller kanskje overvære innspillingen av en film? Alt dette er tilgjengelig for deg som CSUN-student!

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - California State University Northridge, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

18 768 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University Northridge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - California State University Northridge:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!