Adelphi University 

Storbyliv, strandliv og en solid utdanning. Adelphi University har alt du kan ønske deg fra en amerikansk utdannelse, inkludert et yrende campusliv.

Om skolen

Adelphi University er et høyt rangert og belønnet forskningsuniversitet som ble stiftet i 1896. Det er dermed Long Island’s eldste private universitet. Hovedcampuset ligger i idylliske Garden City i New York – en liten halvtime utenfor New York City, men har også campuser på Manhattan, i Hudson Valley og Suffolk County. 

Fokus på forskning

Ved Adelphi University bruker de mye tid og ressurser på forskning. For de vet at om man har forelesere i verdensklasse, så vil studentene prestere deretter. Så langt presterer forskerne på toppnivå. Deres arbeid er å finne i prestisjefulle journaler, de er blant de fremste ekspertene på alt fra skilsmisser til evolusjonen – en av dem er til og med personlig utnevnt av NASA til å rapportere om en av deres marslandinger på sosiale medier.

Et universitet med mange utmerkelser

Universitetet har blitt inkludert på listen over America’s Top Colleges av Forbes Magazine, og blir anerkjent for sitt fokus på at studentene skal sitte igjen med en solid utdanning. Universitetet har i tillegg blitt rangert som et «Best College Nationwide» av U.S. News & World Report. De har også blitt rost for deres kvalitet på undervisningen, lave studiekostnader og inntekter etter endt utdanning. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Adelphi University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning New York
Biologiutdanning New York
HR, organisasjon og ledelse New York
Psykologiutdanning New York
Utdanning i Business Administration New York
Utdanning i Business Management New York
Økonomiutdanning New York

Kontakt skolen

Adelphi University

New York

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Adelphi University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Adelphi University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!