Bachelor

Ulike studiemuligheter - Hult International Business School

Study Outside Norway (SONOR), i London (+4 studiesteder)
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - Hult International Business School

Business-studier på Hult International Business School

Vil du studere business eller økonomi og ledelse i utlandet? Ta utdanningen din på Hult International Business School! Hult rangeres som verdens topp 1 % businesskoler av Financial Times, og er rangert blant de 29 beste businesskolene i verden av The Economist (2011).

Den amerikanske businesskolen Hult ligger i både London, Boston, San Francisco, Shanghai og Dubai. Når du søker gjennom SONOR, vil London være hovedcampusen din, ettersom dette er campusen SONOR samarbeider med. Likevel vil du få muligheten til å studere ved en av de andre skolene i løpet av studietiden, gjennom såkalt "Global Campus Rotation". Denne muligheten er helt unik, og vil gi deg et stort fortrinn på arbeidsmarkedet etter endt utdanning.

Bachelor of International Business Administration (BBA)

Bachelorgraden ved Hult er bygget opp etter den amerikanske modellen, hvor man starter som freshman og deretter tar sophomore-, junior- og senior-årene. Norske studenter starter rett på sophomore-året, og fullfører bachelorgraden sin på tre år.

Det første året består av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag (liberal arts). Deretter kan du velge å fordype deg i et av følgende områder:

  • Markedsføring
  • Finans
  • Ledelse
  • Sosialt entreprenørskap
  • Generell business

Master ved Hult International Business School

For deg som ønsker en masterutdanning, kan du velge mellom Master of International Business, Master of Finance, Master of Entrepeneurship & Innovation, Master of Business Analytics, Master of International Marketing og Master of Social Entrepeneurship.

Studielån og stipend for norske studenter

Som bachelorstudent ved Hult International Business School får du støtte fra Lånekassen gjennom hele utdanningsløpet.

Fem gode grunner til å velge HULT

  1. Rangert blant verdens topp 1 % business-skoler av Financial Times. Rangert blant de beste 20 business-skolene i USA og blant de beste 29 business-skolene i verden av The Economist (2011).
  2. Unikt internasjonalt miljø og et høyt fokus på praktisk læring. Hult er for «Those Made to Do» og du vil i løpet av graden utføre flere praktiske oppgaver med virkelige bedrifter.
  3. Hult gir tett oppfølgning av deg som student. Med mindre klasser vil du oppleve å bli sett og hørt og skolen tilbyr personal coaching og egen business portfolio så du er klar for arbeidslivet. I løpet av det første året ditt kan kullet du er en del av bestå av ca. 70 studenter. Gjennomsnittlig klassestørrelse underveis i bachelorgraden er ca. 33 studenter.
  4. Muligheten for ”campus rotation” og ”summer rotations,” det vil si at du i løpet av graden din kan ha kortere eller lengre studieopphold ved Hults andre campuser rundt om i verden.
  5. Opptak på andreåret for bachelorsøkere. Som norsk student får du sophomore-opptak (opptak til år 2), slik du kan fullføre på kortere tid.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Hult International Business School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • London
  • Søknadsfrist: Kontakt SONOR

Opptakskrav/Søknad

Universitetet tar en helhetlig vurdering av alle kandidater – de er interessert i karakterene dine, men også hvem du er som person, hva du har av arbeidserfaring, fritidsinteresser og så videre.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 34,000 GBP (stipender tilgjengelig). Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Hult International Business School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights