Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Hult International Business School

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Ja

Ulike studiemuligheter - Hult International Business School

hult international business school

Business-studier på Hult International Business School

Vil du studere business eller økonomi og ledelse i utlandet? Ta utdanningen din på Hult International Business School! Hult rangeres som verdens topp 1 % businesskoler av Financial Times, og er rangert blant de 30 beste businesskolene i verden av The Times.

Den amerikanske businesskolen Hult ligger i både London, Boston, San Francisco, Shanghai og Dubai. Når du søker gjennom SONOR, vil London være hovedcampusen din, ettersom dette er campusen SONOR samarbeider med. Likevel vil du få muligheten til å studere ved en av de andre skolene i løpet av studietiden, gjennom såkalt "Global Campus Rotation". Denne muligheten er helt unik, og vil gi deg et stort fortrinn på arbeidsmarkedet etter endt utdanning.

Bachelor of International Business Administration (BBA)

Bachelorgraden ved Hult er bygget opp etter den amerikanske modellen, hvor man starter som freshman og deretter tar sophomore-, junior- og senior-årene. Norske studenter starter rett på sophomore-året, og fullfører bachelorgraden sin på tre år.

Det første året består av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag (liberal arts). Deretter kan du velge å fordype deg i et av følgende områder:

  • Markedsføring
  • Finans
  • Ledelse
  • Sosialt entreprenørskap
  • Generell business

Master ved Hult International Business School

For deg som ønsker en masterutdanning, kan du velge mellom Master of International Business, Master of Finance, Master of International Marketing og Master of Social Entrepeneurship.

Studielån og stipend for norske studenter

Som bachelorstudent ved Hult International Business School får du støtte fra Lånekassen gjennom hele utdanningsløpet. Om du søker gjennom SONOR får du i tillegg 20 % av skolepengene i stipend hvert år dersom du har minst 4 i karaktersnitt fra videregående. Om du har et rent karaktersnitt på 5 eller mer får du hele 30 % av skolepengene i stipend.

Stipendordningene er også tilgjengelige for masterstudenter, her vurderes søknader individuelt.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Hult International Business School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 33,000 GBP

(stipender tilgjengelig)

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested og bomuligheter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Hult International Business School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Hult International Business School:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!