Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor of Business Administration ved HULT International Business School

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Høst
Ja
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Boston, Dubai, London, New York, San Francisco, Shanghai
Startdatoer
London Søknadsfrist
Høst 
Kontakt SONOR
San Francisco
Høst 
Kontakt SONOR

Bachelor of Business Administration ved HULT International Business School

studenter i forelesning

Ta en Bachelor i International Business Administration (BBA)

Hult International Business School er en amerikansk businesskole med campuser i San Francisco, London, Dubai, Shanghai, Boston og New York. Skolen er plassert blant verdens 1% beste businesskoler og tilbyr en både praktisk og moderne tilnærming til undervisning. Her får du altså pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Flere campuser å velge mellom

For bachelorstudenter er det mulig å starte ved campusene i London, Boston og San Francisco, mens masterstudenter kan starte ved alle campuser som tilbyr deres utvalgte grad. Du kan lese mer om alle campusene her. Hult legger opp til at du i løpet av studiene dine kan studere ved en av de andre campusene deres også. Det kan man gjøre gjennom det skolen kaller for «Global Campus Rotation». I tillegg kan man ta såkalte «Study Tours» på seks uker, der man tar studiepoeng man kan bruke i graden.

Studiets oppbygging

Bachelorgraden til Hult heter Bachelor of International Business Administration (BBA). Den er bygget opp etter amerikansk modell: 4-årig grad som består av freshman, sophomore, junior og senior years. Du som norsk student kan søke opptak til andreåret, sånn at du legger opp til å bli ferdig med graden på tre år. Det første studieåret ditt vil bestå av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag som kalles for «liberal arts». I de to siste årene skal du fokusere på det du velger som fordypningsfag. Du kan da velge mellom Management, Marketing, Entrepreneurship, Accounting og Finance. I tillegg til fagene har du et praktisk prosjekt siste året: Capstone Project.

Trippelakkreditert businesskole

HULT International Business School har sikret seg akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA.

Dette betyr at HULT er på en eksklusiv list av businesskoler verden over som innehar alle tre akkrediteringer. Det er kun 1% av verdens businesskoler som har oppnådd dette, og HULT er den første i USA (pr. april 2018).

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor of Business Administration ved HULT International Business School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad


  1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Studiested og bomuligheter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor of Business Administration ved HULT International Business School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor of Business Administration ved HULT International Business School:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!