Sammendrag
Bachelor
Australia, New Zealand, Singapore, Storbritannia, USA
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Business

Vil du studere business i utlandet?

Business er et fagområde som er svært populært for nordmenn å studere i utlandet. Fagområdet er bredt, og omfavner alt fra markedsføring til økonomi og ledelse. 

Gjennom SONOR kan du ta semesterstudier, bachelorgrad eller mastergrad i business på et universitet i Australia, New Zealand, Singapore, Storbritannia eller USA.

Emner i studiet

Typiske emner i business-studiet kan blant annet være:

 • Økonomi
 • Finans
 • Markedsføring
 • Markedsanalyse
 • Organisasjon og ledelse
 • Entreprenørskap
 • Forretningsstrategier

HVORFOR VELGE STUDY OUTSIDE NORWAY (SONOR)?

 1. Du får kontakt med en veileder som hjelper deg med hele prosessen.
 2. Studieveilederne som hjelper deg i din søknadsprosess har ikke bare internasjonal erfaring, men også erfaring fra høyere utdanning i Norge. På denne måten kan de veilede deg både med tanke på hva som venter deg som student generelt og internasjonal student spesielt.
 3. Våre veiledere går gjennom alle søknader før de sendes til aktuelle skoler for behandling. Vi hjelper deg luke ut feil som kan medføre avslag på din søknad.
 4. Fritak for engelsktesting forutsatt at du har 4 eller bedre i engelsk (ved de fleste skoler).
 5. Fritak for SAT og ECT ved våre amerikanske samarbeidspartnere. Merk at det kan finnes enkelte unntak her.
 6. Vi har et bredt nettverk av skoler som er tilpasset ulike behov og ønsker. Dette nettverket er under konstant utvikling.
 7. Stor kompetanse internt og god oversikt over alle elementer det er viktig at du som student blir gjort oppmerksom på, slik som kostnader, visumprosesser, tips iht bolig og reise samt mange andre elementer som du kanskje ikke har tenkt på, men som er en sentral del av hverdagen vår. Vår kompetanse er din trygghet.
 8. Vi forhandler fram stipender for våre studenter. Dette medfører at du kan får rimeligere studier ved å søke via oss her i SONOR!
 9. SONOR er gratis og uforpliktende for deg som student. Vi er støttet av de skoler vi samarbeider med for å gi deg som framtidig student ved deres linjer den hjelp og støtte du måtte trenge.
For kontakt eller mer informasjon om Business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
 2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
 3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
 4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
 5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og Masternivå

Kostnader

Kostnader varierer fra universitet til universitet. Kontakt SONOR for mer informasjon.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

 • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
 • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
 • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
 • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!