Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Plymouth University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Plymouth
Ja

Ulike studiemuligheter - Plymouth University

Plymouth University - SONOR

Plymouth University

Plymouth kalles Storbritannias "Ocean City" og er en spennende kystby sørvest i England. Byen har i overkant av 260 000 innbyggere, og en av de viktigste marinebasene i Storbritannia. Den ble bombet under 2. verdenskrig og har i ettertid blitt gjenstand for en omfattende gjenoppbygging. I dag fremstår Plymouth som en spennende og moderne by.

Plymouth University er med sine over 30 000 studenter det største universitetet i sørvest-England, og blant de aller største i Storbritannia. Universitetet er kjent for å satse på innovasjon og utmerker seg når det gjelder kvalitet på undervisningen. I kystbyen Plymouth kan du for eksempel studere shipping og logistikk. Studietilbudet er mangfoldig og her kan også du studere alt fra fotografi til landbruk, business til marinbiologi, og design til ingeniørfag.Universitetet er forøvrig det eneste i Storbritannia med eget dykkesenter.

Beliggenhet og bosted

Universitetet ligger i sentrum av byen, noe de fleste studentboligene også gjør. Dette betyr at du kan bo i gangavstand fra strandpromenaden og byens shopping-område. Universitetet er et av Englands største og det betyr at studentene setter sitt preg på byen. Som student her vil du oppleve at det alltid er mye som skjer!

Plymouth Hoe, som er et utsiktspunkt med utsyn over havnen, er vel verdt et besøk. Beliggenheten ved kysten gjør at byen kan tilby et et mildt klima og et stort tilbud for vannsportentusiaster. Dartmoor nasjonalpark ligger like utenfor Plymouth og er en av de største og vakreste nasjonalparkene i England. Fra Plymouth, som ligger ved den engelske kanal, går det ferger til Frankrike og Spania

Hvorfor velge plymouth university?

Fem gode grunner til å bli student ved Plymoth:

  1. Plymouth er et vennlig, dynamisk og innovativt universitet, som er ett av de største i England basert på antall studenter.
  2. Universitetet kalles The Enterprise University og har sterke bånd til næringslivet og andre aktører i lokalsamfunnet.
  3. Plymouth har en fantastisk beliggenhet på Englands sørvestlige kyst, med flotte strender og gode seile- og surfemuligheter.
  4. Universitetscampusen ligger midt i sentrum av Plymouth, og har nettopp blitt utvidet med flere nye bygninger.
  5. Universitetet er spesielt anerkjent for sine maritime fag, og fag innenfor shipping og logistikk.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Plymouth University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 13400 GBP

(Stipend tilgjengelig).

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Plymouth University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Plymouth University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!