Bristol

University of Bristol

Synes du det er interessant å se på hvordan samfunnet henger sammen og hvordan kultur, immigrasjon og språk påvirker alt rundt deg? Bristol er Storbritannias beste by å bo i og universitetet er verdenskjent, hva mer trenger du vite?

Om University of Bristol

Hva slags forskning trenger vi? University of Bristol har stått i frontlinjen for innovasjon helt siden grunnleggelsen, og har gjort viktige bidrag innen alt fra å forhindre spedbarnsdød til nanoteknologi. Deres forskning tar for seg noen av vår tids største spørsmål innen alt fra infeksjon og immunitet, menneskerettigheter, klimaendringer og informasjonssikkerhet.

Likestilling i fokus

Det sies at halve himmelen holdes oppe av kvinner. Her finner vi kanskje det beste eksemplet på hvordan Bristol har gjort en stor forskjell: De er den første høyere utdanningsinstitusjonen i Storbritannia som ga kvinner like rettigheter til opptak som menn, og hadde sin første kvinnelige foreleser allerede i 1881. I dag er 55% av alle ansatte på universitet kvinner.

Studentopplevelse

Universitetet ligger i hjertet av den pulserende og vakre bydelen Clifton, med utsikt over byen. Dette området kryr av kafeer og møteplasser og er i stor grad formet av de mange studentene som holder til her. Området rundt universitetet har mange lokale butikker, kafeer, matvarebutikker og barer. Innbyggerne her er opptatt av å bevare det lokale tilbudet og ikke bli kjøpt opp av store merkevarekjeder, noe som bidrar til å gjøre det til et unikt og svært hyggelig nabolag.

Studentklubber

Som en del av Bristol sin studentunion får du tilgang til noen av byens kuleste barer og konsertscener. Med ca. 400 ulike studentforeninger vil du ikke ha en eneste kjedelig dag. Bygg nettverk og lær deg kodene som trengs i arbeidslivet.

Bolig

Hvis du lurer på hvordan du skal bo mens du studerer, hjelper Bristol deg på veien. Deres accomodation service hjelper deg med å finne stedet som passer deg best. I studentboligene er det både 24 timers vakthold, men også egne teater- og musikkproduksjoner , idrettsarrangementer og boligsammenkomster. Som ny student vil du også få garantert bolig første året.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Bristol, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Antropologi Bristol
Finans Bristol
Ingeniørutdanning Bristol
Utdanning i Business Administration Bristol
Utdanning i Business Management Bristol
Utdanning i sosialantropologi Bristol
Økonomiutdanning Bristol

Kontakt skolen

University of Bristol

bristol

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Bristol.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Bristol:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!