Ser du etter sted hvor du får oppleve vakker natur samtidig som du starter din amerikanske bachelorgrad? Da er Green River College er din billett til studier i USA.

Om Green River College (GRC)

GRC ligger i byen Auburn i Washington. Selve byen er ikke blant de største, men i nærheten finner du storbyen Seattle, hvor flere av verdens største selskaper har sine kontorer. I tillegg så er dette et av de grønneste og reneste områdene i USA med mange gode turmuligheter. Dette betyr at du kan starte på din drømmeutdanning samtidig som du får oppleve landskapet som du kanskje har sett i Twin Peaks eller Grey's Anatomy.

Community College

Når du studerer i USA kan du velge mellom fireårige colleges og universiteter, og toårige community colleges. Ved et community college kan du ta de to første årene av en amerikansk bachelorgrad, før du overfører, eller søkertransfer, til et fireårig universitet der du fullfører de to siste årene av bachelorgraden din. Et community college skiller seg fra et universitet eller college ved at det primært skal tjene lokalsamfunnet – det betyr rett og slett at de tilrettelegger mest mulig for at studentene skal lykkes. De har lavere opptakskrav, er billigere og gir deg flere valgmuligheter.

Studentopplevelsen ved GRC

Blant de mest populære studieretningene ved GRC finner vi ingeniørfag, business, datafag og informasjonsteknologi, kommunikasjon og kunst- og designfag, men her kan du egentlig studere hva som helst. Tanken er at du skal starte utdanningen her og oppfylle de mest generelle fagkravene før du fullfører graden ved et annet universitet. Det er der du tar de fleste fagene innenfor ditt ønskede fagfelt. 

Den aller beste grunnen til å velge GRC er at de tar bedre vare på deg enn noen andre. Her får du individuell oppfølging, skreddersydd til dine mål. Du får bo på campus, sammen med andre internasjonale studenter som har et like sterkt ønske om å lykkes som det du har. Boligene på campus er moderne og komfortable og ligger rett over veien fra GRC. Det er også egne arrangementer for alle som bor på campus fordi det er viktig for GRC at du finner deg godt til rette og føler at du hører til. 

På campus finnes det over 40 ulike studentorganisasjoner, så her er det noe for enhver smak. Enten du vil reffe nye folk, jobbe frivillig, eller bare drive med dine fritidsinteresser, så finnes det en gruppe som passer for deg.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Green River College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Animasjon og 3D Washington (delstat)
Biologiutdanning Washington (delstat)
Dataspillutvikling Washington (delstat)
Fysikkutdanning Washington (delstat)
Informatikkutdanning Washington (delstat)
Naturvitenskap Washington (delstat)
Teknologiske fag Washington (delstat)
Ulike ingeniørutdanninger Washington (delstat)
Utdanning i matematikk og statistikk Washington (delstat)
Webdesign og digitale medier Washington (delstat)
AA transfer Washington (delstat)

Kontakt skolen

Green River College

Auburn

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Green River College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Green River College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!