Vil du studere midt i London ved et anerkjent universitet er University of Westminister et godt valg for deg! Universitetet tilbyr et enormt utvalgt av fag på ulike områder og har et stort internasjonalt miljø. Her vil du få en fantastisk studieopplevelse.

Om University of Westminster

Å studere ved Westminster betyr at klasserommet ditt går langt utenfor universitetets vegger, og at alt som London – og verden – har å tilby, ligger rett utenfor døren din. Ved Westminster vil du få en global utdanning, og bygge deg et nettverk som strekker seg over hele verden. Studentene deres kommer fra mer enn 169 land og utgjør nesten halvparten av studentmassen ved Westminster. Det betyr at University of Westminster er blant de femten universitetene i verden med høyest internasjonal studentandel.

Studentopplevelsen ved University of Westminster

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen. Campusene ligger midt i byen, i gåavstand til Oxford Street, The British Library og Regents Park. I nærheten har man flere museer, vakre parker, restauranter og kjente landemerker som London Eye.

Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter. I tillegg vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Westminster, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitekturutdanning London
Design og håndverksfag London
Fashion design London
Interiørdesign London
Kunst og design London
PR London

Kontakt skolen

University of Westminster

London

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Westminster.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Westminster:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!