Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Birmingham

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Birmingham
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - University of Birmingham

university of birmingham

University of Birmingham

University of Birmingham er et globalt universitet som ligger i hjertet av en ambisiøs by. Universitetet er det fjerde største i Storbritannia målt i antall studenter og ligger i Storbritannias nest største by. Universitetet er blant verdens topp 1% universitet og kan skimte med å ha huset hele 11 Nobelprisvinnere. Ved dette universitetet vil du motta undervisning i verdensklasse, samtidig som du kan ta del i et yrende studentliv. Med en grad fra University of Birmingham vil du være godt forberedt på å møte morgendagens utfordringer og arbeidsmarked.

Undervisning i verdensklasse

University of Birmingham er et globalt universitet som ligger i hjertet av en ambisiøs by. Universitetet er blant verdens topp 1% universitet og har huset hele 11 Nobelprisvinnere. Birmingham er rangert som nr. 84 i verden og nr. 14 i Storbritannia på QS sin rangering for 2018. Universitetet ble tildelt utmerkelsen årets universitet i 2014 av Times Higher Education og er en del av Russell Group universitetene. En grad fra University of Birmingham åpner med andre ord mange dører på arbeidsmarkedet.

University of Birmingham er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Hva kan du studere ved University of Birmingham?

Universitetet er et såkalt bredde universitet og tilbyr 350 forskjellig bachelorgrader og om lag 600 forskjellige mastergrader. Her kan du studere blant annet luftfartsteknologi, IT, afrikastudier, antropologi, politikk, historie, idrettsvitenskap, business, finans-fag og mye, mye mer.

Studentliv

University of Birmingham byr på en internasjonal student opplevelse. Universitetet har omlag 6 500 internasjonale studenter, og i tillegg legger universitetet til rette for spennende utvekslingsopphold utenfor Storbritannia. Blant annet har universitetet etablert et eget campus i Dubai.

Man har definitivt mye å ta seg til som student ved University of Birmingham. Man kan blant annet ta del i250 forskjellige klubber og foreningersom; Amnesty International, Anime, baking, sjakk, Harry Potter og te-klubb, samt diverse språk- og fagforeninger. Dersom du ikke finner noe som passer for deg får du støtte fra studenforening slik at du kan starte din egen klubb.

Fem gode grunner til å velge University of Birmingham

  1. University of Birmingham er rangert blant de 100 høyst rangere universitetene i verden på 2019 rangeringen til QS.

  2. University of Birmingham er et Russell Group universitet.

  3. Ved University of Birmingham vil du motta undervisning i verdensklasse og være godt forberedt på morgendagens utfordringer.

  4. Mastergradsstudenter fra University of Birmingham er kåret til de nest mest ettertraktede studentene i Storbritannia av High Fliers Research.

  5. University of Birmingham tilbyr 350 forskjellig bachelorgrader og om lag 600 forskjellige mastergrader.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Birmingham, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

Fra 18120 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Birmingham.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Birmingham:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!