Ulike studiemuligheter - University of Portsmouth

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Portsmouth
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - University of Portsmouth

Ta din utdanning ved University of Portsmouth

Som student ved University of Portsmouth kan du velge å engasjere deg i en eller flere av de ulike foreningene og sportsklubbene som finnes, eller bidra i studentavisen. Det finnes over 35 ulike sportsklubber ved universitetet. Det finnes en klubb for alt fra fotball, cheerleading, rugby, sykling og seiling, til fallskjermhopping og pole dancing. Som student har du rikelig med tilbud å velge mellom for å engasjere deg og være sosial ved siden av studiene!

University of Portsmouth (UoP) fikk universitetsstatus i 1992. Universitetet har siden vokst raskt. I dag har universitetet over 24 600 studenter, og scorer høyt på undersøkelser om studenttrivsel. University of Portsmouth profilerer seg som et flerkulturelt universitet med 5000 internasjonale studenter. Disse studentene kommer fra over 80 forskjellige land. 

University of Portsmouth er et moderne universitet med en sentral beliggenhet kun fem minutter fra bykjernen. Universitetet kan by på et bredt spektrum av fagtilbud, og tilbyr blant annet studier innenfor spennende fagfelt som kulturprosjektledelse og spilldesign. 

Stipend for norske søkere

For søkere som ønsker oppstart høsten 2021, våren 2022, høsten 2022 eller våren 2023 kan University of Portsmouth tilby store stipender for norske søkere. Skolepengestipendet vil ta skolepengene ned til samme prisen britiske studenter betaler for sine studier. For mer informasjon,ta kontakt med en veileder i dag.

Å studere i Portsmouth, England

Portsmouth er en kompakt by på sørkysten av England. Mange av Portsmouths attraksjoner er knyttet til byens sjøfartshistorie og dens viktige status som britisk marinebase. Byen har et eget D-day museum og flere maritime museer. Dette maritime særpreget er også ivaretatt i designet til det karakteristiske Spinnaker Tower, et 170 meter høyt, seil-lignende tårn som ble ferdigstilt i 2005, og som siden har vunnet flere priser.

Fra Portsmouth går det ferjer til Frankrike og Spania, og tilknyttet byen ligger feriestedet Southsea, med strender og strandpromenader som strekker seg over 6 km. Portsmouths uteliv har utviklet seg rundt den lokale studentmassen, og man kan velge mellom de mange nattklubbene som ligger langs stranden, samt flere små og store konsertsteder rundt omkring i byen.

Hvorfor velge University of Portsmouth?

  1. University of Portsmouth ønsker å tilby spennende og utfordrende studier for sine studenter, som ikke bare gir dem innsikt i faget, men også fører til personlig utvikling og inkluderer karriereplanlegging.
  2. Universitetet har et prosjekt som kalles Purple Door, som skal være et bindeledd mellom universitet, studentene og lokale arbeidsgivere. Her kan du for eksempel få hjelp til å finne en relevant deltidsjobb.
  3. University of Portsmouth er et moderne universitet med et godt rykte for undervisning og fornøyde studenter.
  4. Campus ligger midt i byen, og både undervisningsfasiliteter, studentboliger, sportsfasiliteter, uteliv og havna er like i nærheten.
  5. Forbindelser med båt til både Spania og Frankrike, og bare en kort togtur unna London!

Semester eller årsstudier ved University of Portsmouth?

Ønsker du et kortere studieopphold ved University of Portmsouth? Det kan SONOR tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning, kan SONOR hjelpe deg. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved University of Portsmouth.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Portsmouth, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

3.7 til 4.0 i de fleste fag. Fritak fra engelsktest dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra vg1.

Kontakt SONOR for informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Fra 15 500 GBP. Kontakt SONOR for mer informasjon!

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Portsmouth.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Portsmouth:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!