Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
California
Kontakt SONOR
Klasserom

Big Data

Utdanning i Big Data 

Er du interessert i data, er strukturert og analytisk? Da kan en utdanning i Big Data passe bra for deg! 

Big Data beskriver store datasett som samles inn og vokser. Stadig flere organisasjoner har og bygger store datasett som dette, som gjør denne utdanningen spesielt relevant.  

Om utdanningen 

Med en utdanning i Big Data vil du tilegne deg kunnskaper og få praktisk erfaring med maskinlæring og dataanalyse. Store datamengder gir nyttig informasjon til organisasjoner og virksomheter, men krever et grundig og nøyaktig databehandlingssystem og analytiske ferdigheter. Dette vil du lære deg gjennom studieløpet.  

Du vil tilegne deg teoretiske kunnskaper så vel som praktiske ferdigheter og blir kjent med klassiske og moderne dataanalysemetoder. Metodene og tilnærmingene du lærer deg er prosesser du vil kunne anvende direkte i arbeidssituasjoner.  

Du vil blant annet lære om:  

 • Big Data analyse og fremstilling 
 • Analyse av sosiale nettverk 
 • Tekst- og web-analyse 
 • Programmering 
 • Informasjonssystemer 
 • Datainnsamling og metoder 
 • Strukturering av data 

 
Karrieremuligheter 

Utdanningen i Big Data gir deg kompetanse og ferdigheter som er attraktive i de aller fleste virksomheter. Organisasjoner benytter flere og større datasett, blant annet i sin forretningsutvikling, risikovurdering og ved strategiske beslutninger. Med tanke på at vi nå samler inn data på så å si alt, vil du få ulike karrieremuligheter avhengig av hva ditt fokus er. Du kan for eksempel jobbe innen forskning, finans, helse, konsultering, markedsføring eller myndighetene. Dine jobbmuligheter blir derfor mange. 

Her er noen eksempler på jobbmuligheter:  

 • Dataanalytiker 
 • Dataforsker  
 • Sjef for informasjonssikkerhet 
 • Risikoanalytiker 
 • Big Data utvikler 
 • Databaseadministrator 
 • Dataarkitekt 
For kontakt eller mer informasjon om Big Data, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Big Data.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Foothill-De Anza Community Colleges

Vil du gå i fotsporene til Steve Jobs? Foothill-De Anza Community Colleges er nemlig studiestedet hvor Apple ble startet!

Om Foothill-De Anza Community Colleges

Foothill-De Anza Community Colleges (FHDA) ligger i hjertet av Silicon Valley i California, like sør for San Francisco. Som student i California har du tilgang på alt! Delstaten er et internasjonalt sentrum for underholdning, informasjon, utdanning og teknologisk industri. 

Community College

Når du studerer i USA kan du velge mellom fireårige colleges og universiteter og toårige community colleges. Ved et community college kan du ta de to første årene av en amerikansk bachelorgrad. Deretter overfører du, eller søker transfer, til et fireårig universitet der du fullfører de to siste årene av bachelorgraden din. Et community college skiller seg fra et universitet eller college ved at det primært skal tjene lokalsamfunnet – det betyr rett og slett at de tilrettelegger mest mulig for at studentene skal lykkes. De har lavere opptakskrav, er billigere og gir deg flere valgmuligheter.

Studentopplevelsen ved FDHA

FHDA har to campuser du kan velge mellom. Foothill College campus er litt mindre enn De Anza, så her har du muligheten til å bli godt kjent med fagene du studerer. På campusen finnes det også et olympisk svømmebasseng og når studiehverdagen føles stressende har du muligheten  til å gå i bambusskogen eller den japanske hagen for å få et avbrekk. Det er også flere ulike studentorganisasjoner og idrettslag på campusen.

De Anza College campusen har et mer kunstnerisk preg hvor fokuset er utøvende kunst og film. Her kan du se skulpturer og gatekunst på hvert gatehjørne. Dette er en større campus og du finner et stor utvalg av ulike studentorganisasjoner og idrettsklubber. FHDA har ingen studentboliger på campus, men skolen hjelper deg gjerne med ulike tips og råd for at du skal finne en bolig som passer deg. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Foothill-De Anza Community Colleges

Kontaktinformasjon til Foothill-De Anza Community Colleges

Foothill-De Anza Community Colleges


Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Big Data:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!