Ravensbourne University London

i London
Få mer informasjon om skolen 👍

Ravensbourne University London

Ønsker du en karriere innen kunst og design og ønsker å studere i hjertet av London? Perfekt! Da er Ravensbourne University London stedet for deg!

Om Ravensbourne University London

Ravensbourne er stedet hvor alt gjøres litt annerledes. Dette er et moderne universitet med fokus på kreative fag, men de har likevel et bredt fagtilbud som inkluderer teknologi, grafisk design og markedsføring. Det er et mindre universitet hvor du vil få god oppfølging fra professorene og god kontakt med dine medstudenter. Her vil du finne andre likesinnede studenter som tenker i samme kreative bane som deg. Dette er universitetet der du vil finne deg selv som kunstner, designer eller artist.

Du vil ha muligheten til å knytte kontakter i feltet du er interessert i å arbeide i gjennom studietiden. Professorene ved Ravensbourne har så godt som alle erfaring fra feltet de underviser i, noe som gjør at man lærer både teori og praktiske ferdigheter i løpet av studiet. Det er gode muligheter for å skaffe seg arbeidserfaring (internships) gjennom studietiden som vil være gull verdt i fremtiden.

Studentopplevelsen ved Ravensbourne University London

I vakre Greenwich sørøst for London sentrum finner du Ravensbourne University. Det er en bydel med mye å by på og spennende historie. Restauranter, markeder og yrende kulturliv er stikkord når det kommer til Greenwich. Selve campuset til Ravensbourne ligger rett ved O2 arena hvor artister fra hele verden spiller konserter. Universitetet har et flott og moderne campus som har vunnet pris for sitt flotte og tøffe mosaikkdesign.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Ravensbourne University London, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Film og TV London
Fotografi London
Mediestudier London
Utdanning i grafisk design London
Utdanning i markedsføring London
Visuell design London

Kontakt skolen

Ravensbourne University London

London

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Ravensbourne University London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Highlights