Ønsker du å kombinere din drømmeutdanning med Australias gullkyst? Studér ved Griffith University i solskinnsstaten Queensland og få storby og strandliv med på kjøpet.

Om Griffith University

Griffith University ønsker at du skal være klar for hva som helst når du er ferdig med å studere der. Derfor sørger de for at du får en smak på arbeidslivet allerede mens du studerer. Gjennom utplasseringer i arbeidslivet og ekte bedriftsprosjekter får du testet ut det du lærer i klasserommet i praksis og bygger et godt nettverk før du skal finne din første jobb.

Universitetet har til sammen fem campuser i Brisbane og Gold Coast med over 300 ulike studievalg, så her er det noe for enhver smak. Av australske universiteter regnes Griffith som en pioner innen turisme, kriminologi og business. I tillegg tilbyr de mange spennende studier som har et fremtidsrettet innhold og fagområder som anses som attraktive i jobbmarkedet, og det er ofte mulig å kombinere ulike fagområder og språk for å få en grad spesialisert innen akkurat det du ønsker deg.

Studentopplevelsen ved Griffith University

Over 50 000 studenter kaller en av Griffith University sine fem campuser for sitt hjem. Alle campusene ligger mellom Brisbane, Gold Coast og Logan i den sørlige delen av delstaten Queensland. Studentene velger Queensland for å få en utdanning i verdensklasse, men også for å oppleve det deilige subtropiske klimaet, møte de hyggelige menneskene og utforske den fantastiske naturen og bylivet.

Griffiths største campus ligger på Gold Coast. Det er også denne campusen de fleste norske studenter velger. Campusen har over 80 studentorganisajsoner å velge mellom. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til verdenskjente strender og et stort utvalg av kafeer, restauranter og butikker. 

Nathan Campus er Griffiths første campus, og ligger litt utenfor Brisbane. På denne campusen vil du være omringet av urskog, og ikke bli overrasket om du ser en koala på campus. Brisbane River går gjennom hele byen og tett opptil campus. Her kan det faktisk være at båt vil være det mest praktiske transportmiddelet til campus

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Griffith University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitekturutdanning Gold Coast
HR, organisasjon og ledelse Gold Coast
Kriminologiutdanning Gold Coast
Musikkutdanning Gold Coast
Psykologiutdanning Gold Coast
Samfunnsøkonomisk utdanning Gold Coast
Sosialt arbeid og engasjement Gold Coast
Sykepleieutdanning Gold Coast
Utdanning i ernæring Gold Coast
Utdanning i kjemi Gold Coast

Kontakt skolen

Griffith University

Gold Coast

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Griffith University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Griffith University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!