Ønsker du å studere topprangerte akademiske programmer med mennesker fra hele verden og få USAs beste vær med på kjøpet? Da bør du studere ved Florida International University!

Om Florida International University (FIU)

Nøkkelen til FIUs suksess er beliggenheten. Miami er kjent som "The gateway to the Americas", og det er mange Latin-Amerikanere som ser på Miami som sitt andre hjem. Det betyr at Miami ikke bare er et studentparadis med shopping, strender og uteliv, men du har også mulighet til å møte mennesker med ulike kulturelle bakgrunner. 

Skal du studere ved FIU kan du si at du skal studere ved universitetet som har Aquarius, verdens eneste undervannsforskingslaboratorium. Dette er en enestående ressurs for deg som vil utforske havets dyp. Det er også her NASA trener opp flere av sine astronauter før de skal dra ut i verdensrommet.

Studentopplevelsen ved FIU

FIU er USAs sjette største universitet med sine 55 000 studenter fra hele verden, noe som gir deg en unik sjanse til å bli kjent med mange ulike mennesker. Skolen har nesten 200 ulike studieprogrammer du kan velge mellom, så her er det noe for alle. Skolen er et høyt rangert forskningsuniversitet, og hele 20 studieprogrammer rangeres blant de beste i verden. Uansett hva du velger å studere ved FIU, kan du være sikker på at studiet er kvalitetssikret. 

Men det er ikke bare studieprogrammene som gjøre FIU ettertraktet. Siden universitetet har så mange studenter er det et stort utvalg av ulike aktiviteter du kan være med på. Du kan også bli med i en fraternity eller sorority-felleskap eller du kan teste ut en av de mange idrettsklubbene. Det blir også arrangert store fester gjennom hele året, hvor musikere og andre kjendiser kommer for å opptre på campus. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Florida International University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkeologiutdanning Florida
Filosofiutdanning Florida
HR, organisasjon og ledelse Florida
Idrett og bevegelsesvitenskap Florida
Migrasjon og samfunnsfag Florida
Utdanning i historie Florida
Utdanning i internasjonale relasjoner Florida
Utdanning i markedsføring Florida

Kontakt skolen

Florida International University

Miami

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Florida International University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Florida International University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!