Universitet og høgskole

AA transfer

Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

AA transfer

Utdanning i AA-transfer 

Vil du være garantert studieplass ved California State University? Da bør du ta en utdanning i AA-transfer ved California community colleges. 

Om utdanningen 

AA-transfer (The Asscoiate Degree for Transfer) er en ny type grad tilgjengelig fra California community colleges, spesielt designet for bruk av studenter som overføres som juniorer til California State University-systemet. 

Dette vil en utdanning i AA-transfer hjelpe deg med:  

  • Opprette en Associate Degree for Transfer som garanterer opptak med juniorstatus til California State University-systemet. 
  • Definere din Asscoiate Degree slik at du har 60 overførbare studiepoeng, som inkluderer minimum 18 studiepoeng i et hovedområde og en godkjent generell utdanningsplan (enten IGETC eller CSU GE Breadth). 
  • Gi deg prioritet i søknadsprosessen til ditt lokale California State University-campus og til et program eller hovedfag som ligner hovedfaget eller valgfagområde du studerte ved ditt community college. 
  • Forby California State University fra å kreve at du tar om igjen kurs som ligner på de som er fullført ved community college og som en del av din Associate Degree for Transfer. 
  • Forby California State University fra å kreve at du tar mer enn 60 studiepoeng for å fullføre en 120-studiepoeng baccalaureate-grad. 
  • Redusere behovet for å ta unødvendige kurs, og forkorter dermed tiden din til å fullføre graden og reduserer kostnadene ved community college og California State University. 
  • Du slipper å bli forvirret av de forskjellige opptakskravene som kan variere mellom California State University-campus. 
For kontakt eller mer informasjon om AA transfer, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • California
  • Engelsk

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen AA transfer.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Santa Barbara City College
Santa Barbara

Om Santa Barbara City College (SBCC)

Har du lyst til å kombinere strand og bading med din drømmeutdanning? Dette får du ved å studere ved Santa Barbara City College i solfylte California! SBCC ligger i Santa Barbara, California. Herfra kan du nyte sjøutsikten uansett hvor på...

Les mer og vis alle utdanninger ved Santa Barbara City College

Highlights