Sammendrag
Universitet og høgskole
Oppstart: Kontakt SONOR - San Francisco
San Francisco

Økonomiutdanning

Utdanning i økonomi

Ønsker du å ta en utdannelse som gir deg gode jobbmuligheter, både nasjonalt og internasjonalt? Ta en utdanning i økonomi i utlandet!

Om utdanningen

I løpet av utdanningen i økonomi vil du få allsidige kunnskaper om ledelse, etisk refleksjon, finansiering og drift av private bedrifter og offentlige virksomheter. Du lærer å analysere komplekse markeder og finne nye løsninger for å tilpasse kunders behov. Du vil også få kompetanse i hvordan det er å jobbe i et konkurransepreget næringsliv, hvor kunnskapsutvikling, økonomisk vekst, klimautfordringer og arbeidsmiljø er viktige begreper. Det er vanlig at en økonomiutdannelse er mer spesialisert innen ulike områder, for eksempel administrasjon, ledelse eller samfunn. 

Typiske emner i økonomistudiet kan blant annet være:

 • Økonomi og administrasjon
 • Økonomi og juss
 • Innovasjon og ledelse
 • Samfunnsøkonomi
 • Regnskap
 • Matematikk for økonomer
 • Statistikk og analyse
 • Markedsføring

Karrieremuligheter

En utdanning innen økonomi gir deg gode jobbmuligheter i arbeidsmarkedet, både nasjonal og internasjonalt. Økonomers arbeid består ofte av å analysere den nåværende økonomiske situasjonen i samfunnet og/eller bedriften de jobber i, og bruke dette som grunnlag for å si noe om fremtiden. 

Du kan blant annet jobbe som: 

 • Regnskapsfører
 • Samfunnsøkonom
 • Siviløkonom
 • Økonomisjef
 • Økonomikonsulent
For kontakt eller mer informasjon om Økonomiutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Økonomiutdanning? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

HULT International Business School

San Francisco

Studer på en av verdens topp 1% businessskoler. Her får du i pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Om Hult

Hult International Business School har mottatt akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA. Hult er altså på en eksklusiv liste av businesskoler verden over som har mottatt alle tre akkrediteringer.

Studere på Hult

Hult tilbyr sine bachelorutdanninger ved campusene i London og Boston. Masterstudenter kan studere ved samtlige campus; Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai og New York. Du kan bytte mellom campusene i løpet av studiet, som gir deg muligheten til å oppleve mer av verden!

Bachelor

Amerikanske bachelorutdanninger går over 4 år på normert tid, men som norsk student kan du starte direkte på andreåret. Det vil si at du kan fullføre bachelorgraden på 3 år. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra HULT International Business School

Kontaktinformasjon til HULT International Business School

HULT International Business School

1355 Sansome Street
CA 94111 San Francisco

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

To order information from Økonomiutdanning, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!