Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - American College of Norway

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år (av en 4-årig amerikansk bachelorgrad)
Bachelor
Ja
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: Høst: 1. mai – Vår: 1. november
Moss, USA

Ulike studiemuligheter - American College of Norway

American College of Norway - SONOR

American College of Norway

Ønsker du å studere i USA? Da kan American College of Norway være veien å gå! Ved American College of Norway (ACN) kan du ta første året av en 4-årig amerikansk universitetsgrad i Norge, og deretter fullføre bachelorgraden i USA.

American College of Norway holder til i Moss, og er det eneste av sitt slag her i landet. Skolen er er fullt støttet av Lånekassen. ACN har både norske og internasjonale studenter, samt kvalifiserte forelesere fra USA og andre land. Dette gir muligheten til å knytte et bredt nettverk før du starter studiene dine i USA. 

Velg fritt mellom universiteter i USA

Ved American College of Norway studerer norske og utenlanske studenter sammen i et lite og intimt miljø, der arbeidsspråket er engelsk. De generelle fagene som tilbys på ACN gjør det mulig for studentene å velge fritt mellom universiteter og studieretninger i USA, og fullføre sin bachelorgrad der. Tidligere ACN-studenter finnes spredt over hele USA.

Ved American College of Norway kan du:

 • Studere sammen med amerikanske/internasjonale studenter i Norge i et lite og intimt miljø
 • Begynne på studiet i Norge og fortsette i USA til ferdig universitetsgrad (studiet er altså fullt integrert i det amerikanske universitetssystemet)
 • Få full støtte fra Statens Lånekasse for hele studiet
 • Forbedre engelskkunnskapene før du forlater norsk jord. All undervisning er på engelsk (både amerikanske og norske forelesere)
 • Få hjelp slik at overgangen fra Norge til USA vil bli meget enkel og praktisk
 • Søke på det amerikanske universitet du helst vil reise til
 • Få studieveiledning og assistanse med søknadsprosess til universitet, lån, visum, bopel, etc.
 • Bygge opp et nettverk av norske og amerikanske studenter og lærere
 • Velge å bo på campus i Moss – og i USA

Hvorfor velge American College of Norway?

Fem gode grunner til å bli student ved ACN:

 1. Tilbyr et år av en 4-årig amerikansk bachelorgrad
 2. En mykere overgang fra norsk videregående til høyere utdanning i USA
 3. Åpner for muligheten til å søke deg videre til det amerikanske universitetet som du ønsker
 4. Hjelp med praktiske og byråkratiske elementer når du skal søke deg videre til USA
 5. Internasjonalt studiemiljø og amerikanske lærere
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - American College of Norway, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelornivå

Kostnader

80 000 NOK

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - American College of Norway.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - American College of Norway:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!