Griffith College er et av de største uavhengige collegene i Irland. Med en histories som er fylt av studenter som har vunnet internasjonale priser så vil du komme til et akademisk miljø som har fokus på at du som student skal lykkes!

Om Griffith College

Griffith College ble etablert i 1974. Det har siden vokst til å bli et av landets største høyere utdanningsinstitusjoner. Skolen er fordelt på fire forskjellige campuser, to i Dublin, en i Cork og en i Limerick. Uansett hvilken campus du velger å studere ved så er det små klasser, noe som gjør at det blir lettere å delta i undervisningen og få gos kontakt med dine medstudenter.

Skolen er nå internasjonalt anerkjent, og tidligere studenter har fått seg jobber i blant annet MTV, valgt inn i EU-parlamentet, blitt forfattere og pressesekretær for regjeringen. Dette er et utrolig sted å studere hvis du er interessert i journalistikk, kommunikasjon og film/ TV-produksjon. Og som student på et av disse programmene, kan du få forelesninger fra folk som jobber i Disney, Universal Pictures og folk som har studert det samme som deg og slått seg stort opp i lokal og internasjonal filmbransje.

Studentopplevelsen ved Griffith College

Uansett om du skal studere på en av campusene i Dublin, Cork eller Limerick så vil du få oppleve en by som har mye å by på. Dublin har et stort utvalg av restauranter, puber, museer, ærverdige bygninger og fin natur, og kan by på live music hver eneste kveld. Cork er kjent for å være Irlands mathovedstad med blant annet fersk sjømat og håndlaget sjokolade. Byen tilbyr også et stort utvalg av vakker natur, store slott og god jazzmusikk. Limerick er en av Irlands eldste byer så her vil du finne mye historie, det er også her Irish Coffee ble oppfunnet, så den bør du drikke her.

Studentorganisasjoner

Kommer du best i kontakt med folk utenfor klasserommet kan du melde deg inn i en av studentorganisasjonene. På Griffith College har de alle de tradisjonelle sportsklubbene, som fotball, basketball, rugby og cricket, men de har også mye mer enn det. Med studentkortet ditt har du gratis adgang til The Student Union hvor du kan møte venner og for eksempel spille biljard, bordtennis, Xbox, PlayStation, darts eller beerpong. Her holder også andre studentklubber til.

Bolig

Går du på et av campusene i Dublin har du mulighet for å bo i Griffith Halls of Residence, bor du i Cork er DeansHall en mulighet, og i Limerick kan du bo på Grove Island studentboliger. På alle stedene er det møblerte studentboliger hvor strøm og internett er inkludert i leien. I tillegg til studentboliger fins det ordninger hvor du kan bo hos en irsk familie eller du kan finne bolig på egenhånd.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?
For kontakt eller mer informasjon om Griffith College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Interiørarkitektur Dublin
Interiørdesign Dublin
Journalistikk og mediefag Dublin
Mediestudier Dublin
Utdanning i grafisk design Dublin
Utdanning i internasjonale relasjoner Dublin
Utdanning i kommunikasjon Dublin

Kontakt skolen

Griffith College

Dublin

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Griffith College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Griffith College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!