Ønsker du å studere ved en arbeidsrettet skole med fokus vil være på DIN karriere og samtidig oppleve det fantastiske Dublin har å by på? Da bør du ta utdanningen din ved Dorset College Dublin!  

Om Dorset College Dublin (DCD)

Som Dorset-student vil du oppleve at undervisningen er arbeidslivsrettet fra dag en, og du vil møte representanter fra ulike arbeidsplasser slik at du kan få et realistisk inntrykk av hva du faktisk vil gjøre videre. En av de mest populære studieretningene på DCD er deres bachelor i business. Utdanningen inneholder de fagene som man forventer at enhver godt utdannet student i business skal ha – ledelse og kommunikasjon, finans og økonomi, og ikke minst entreprenørskap og markedsføring.

Studier i utlandet gir deg et fortrinn på arbeidsmarkedet – dette gjelder særlig for deg som studerer business. En innkjøpssjef eller markedsfører vil for eksempel ha mye kontakt med utenlandske bedrifter. Da vil den kulturforståelsen man tar med seg fra utenlandsstudiene spille positivt inn. Skolen har studenter fra mer enn 50 forskjellig land rundt om i verden, men har likevel forholdsvis få studenter, noe som gjør at hver student blir sett og terskelen for å delta i undervisning er lav. 

Studentopplevelsen ved DCD

Høyskolen ligger i Dublin, Irlands hovedstad, og har alt du trenger av kafeer, puber, restauranter, konserter, museer og teater, men også fantastiske bygninger og fin natur. Campusen ligger i nabolaget Phibsborough som er edgy, urban og langt fra turistene. Phibsborough er stedet for deg som vil oppleve det moderne Dublin.

Med bare litt over 1000 studenter vil du på Dorset College Dublin være en del av et lite og tett studiemiljø. Du vil med andre ord studere side om side med studenter du har mye til felles med. Finner du ikke kontakten med medstudentene i timene er det ingen grunn til bekymring. Dorset College arrangerer en mengde sosiale sammenkomster gjennom hele året. Det er blant annet Coffee Meet-ups, language-exchange, musikkvandring i Dublin, workshops i blant annet CV-skriving, basketballkamper, stand-up shows, utflukter til spennende steder utenfor Dublin.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Dorset College Dublin, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Business Administration Dublin
Finans Dublin
Historie Dublin
Informatikk Dublin
Økonomi Dublin

Kontakt skolen

Dorset College Dublin

Dublin

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Dorset College Dublin.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Dorset College Dublin:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!