Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Santa Monica College

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Kontakt lånekassen

Ulike studiemuligheter - Santa Monica College

santa monica college

Santa Monica College

Santa Monica College (SMC) er ledende blant Californias community colleges på overføringer til noen av statens beste universiteter. Ved SMC får du faglige utfordringer og hjelp på vei til ditt drømmeuniversitet; samtidig får du leve alle studenters drøm i L.A.

Om skolen

Santa Monica Collegeer kjent for sitt høye akademiske nivå. De er ledende blant Californias 112 community colleges på overføringer til University of California, University of Southern California og andre høyt rangerte universiteter. Selve colleget ligger midt i vakre Santa Monica, L.A. Beliggenheten og SMCs gode akademiske omdømme tiltrekker seg mange internasjonale studenter. Hele 3300 av skolens studenter er internasjonale, fra over 100 forskjellige nasjoner. Til SMC kommer du både for de faglige utfordringene og for den klassiske L.A.-livsstilen, med strandyoga, surfing og sykling, shopping og fantastisk nattliv.

SMC ble grunnlagt i 1929, helt på tampen av de glade 20-årene. På tross av børskrakket og finanskrisen vokste skolen raskt fra 153 studenter til flere tusen. Helt siden grunnleggelsen har denne banebrytende institusjonen gjort det mulig for alle og enhver å studere ved noen av USAs høyst rangerte universiteter. I dag har SMC nærmere 34 000 studenter og tilbyr studier innen over 100 forskjellige fagområder, deriblant journalistikk, miljøstudier og informatikk.

Hvorfor studere på Santa Monica College?

Santa Monica College er etcommunity college. Du fullfører freshman og sophomore year ved SMC før du søker overføring til et annet universitet. To år ved SMC vil gi deg tilgang til å søke på anerkjente universiteter som UC Berkeley, UCLA og USC. Merk at opptak på disse universitetene ikke er garantert, og at karakterene dine fra videregående også blir vurdert av universitetet i en søknadsprosess.

Rådgivere og konsulenter på over 55 avdelinger og studieprogrammer sitter klare til å hjelpe deg på rett vei. SMC har ett av de største veilednings- og rådgivningsnettverkene blant skoler i California. Her skal du føle deg trygg på dine utdanningsvalg. Rådgiverne på SMC hjelper deg med å sette opp en personlig overføringsplan basert på det fagområdet du vil fordype deg i. De gir deg også råd om hvilke universiteter som er aktuelle for deg, og hjelper deg på veien til opptak ved drømmeuniversitetet.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Santa Monica College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

Per år 11800 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Santa Monica College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Santa Monica College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!