Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Ja

Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College

Foothill-De Anza Community College - SONOR

Foothill-De Anza Community College

Hvert år velger omtrent 64 000 studenter å ta første steg i sin utdanning nettopp ved Foothill-De Anza Community College District. Og det er ikke et dumt valg! Her er skolekostnadene mye lavere enn ved de fleste universitetene og høgskolene, og du vil få hjelp til å nå målet om videre opptak på ett av mange attraktive universiteter i USA. Her fins det et rikt fagtilbud og med gjennomsnittlige klassestørrelser på 35 elever blir oppfølgningen tett både fra forelesere og medstudenter.

Ved både Foothill-campusen og De Anza-campusen er det mye aktivitet utenfor klasserommet. Skolen har flotte fasiliteter for ulike typer idrett, med tilbud innen alt fra basket, tennis og vannpolo til løping og hinderløp – noe for en hver smak altså! De Anza er også kjent for sitt månedlige loppemarked som generer gode inntekter til studentforeningen. Som student kan du også engasjere deg i radio, avis, musikk og mye mer. Her får du virkelig en knallstart på studietiden i USA!

Fordelen med pathway-programmer ved Foothill-De Anza 

Ved Foothill-De Anza kan du ta de to første årene av en bachelorgrad, freshman og sophomor years, for så å overføre til et annet universitet for å fullføre de to siste årene av bachelorgraden din der. Dette er et godt alternativ dersom du ønsker opptak på en skole som SONOR ikke samarbeider med, og mulighetene etter to år her er mange. Skolen kan skilte med studenter som har kommet videre inn på høyt rangerte universiteter som University of California Berkeley, Los Angeles, San Diego og Davis, i tillegg til MIT, Stanford, Columbia, Yale, for å nevne noen. Ved Foothill-De Anza vil også skolekostnadene bli dekket i sin helhet av studiestøtten fra Lånekassen. Dette gjør at du totalt sett ender opp med mye mindre i lån enn om du hadde tatt hele graden din ved et fireårig amerikansk universitet.

Associate Degree for Transfer (ADT)

ADT er en mulighet for å sikre seg garantert opptak på California State University (CSU), som totalt har 23 campuser i California. Gjennom denne ordningen vil du få automatisk opptak på 3. året (junior year) av den amerikanske bacheloren dersom du fullfører en toårig Associate Degree ved Foothill-De Anza. Merk at du ikke vil få garantert hvilken campus eller major du får opptak på, men ADT gir allikevel en trygghet med tanke på videre opptak samt tiden det vil ta å fullføre graden din. Du risikerer nemlig ikke å måtte ta fag om igjen, slik mange studenter må ved transfer.

I tillegg til avtalen med CSU, vil også University of California (CU) vektlegge ditt ADT-vitnemål blant de andre søknadskriteriene til en søknad om transfer dit.

Transfer Admissions Guarantee (TAG)

TAG er en avtale mellom deg, Foothill-De Anza og et 4-årig college eller universitet hvor du har lyst til å fullføre graden din (internasjonale studenter kan ikke benytte seg av TAG for å søke opptak ved CSU, se info om ADT over). I denne avtalen vil det stå spesifisert hvilke krav du må innfri for å få videre opptak; krav til spesifikke fag, karaktersnitt, antall studiepoeng og eventuelt krav til major. Dette gir god oversikt i henhold til hva som skal til for videre opptak, og gir deg som student en enkel måte å finne ut om du er en kvalifisert søker. Du vil få hjelp til å sette opp en slik avtale med veiledere på skolen etter ankomst.

Transfer partnerships – UC Berkeley’s Center for Education Partnerships

De Anza College deltar i et samarbeid med tre andre community colleges i California og UC Berkeley der det tilbys støtte og resurser til studenter som ønsker å søke transfer til UC Berkeley eller andre 4-årige universitet eller college i USA. Målet er at studenten skal fullføre graden på fire år. Da vil du motta veiledning fra rådgivere ved UC Berkeley til å sette opp din utdanningsplan for å nå målet om opptak. Du vil også kunne gå på sommerskole ved UC Berkeley for å ta sentrale fag som kan være viktig med tanke på videre opptak.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

9,360 USD

Summen er for et studieløp der man tar 15 credits per quarter, som Lånekassen krever for å kunne gi støtte. Stipend er tilgjengelig for norske studenter.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!