Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Mercy College - USA

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - New York
Ja

Ulike studiemuligheter - Mercy College - USA

Mercy College - SONOR

Mercy College – New York

Drømmer du om å studere i New York? Mercy College er et privat og uavhengig college med beliggenhet i hjertet av New York City. Bare minutter fra Manhattan ved Dobbs Ferry ligger hovedcampus, så nærmere NYC kommer du ikke! 

Som student på Mercy College kan du velge mellom over 90 forskjellige studier. Du vil være del av et tett klassemiljø, med nær kontakt med lærerne, og med en unik faglig oppfølging.  I 2012 mottok Mercy College utnevnelsen College of Distiction som er en nasjonal utmerkelse av utdanningsinstitusjoner i USA.

Engasjerte studenter og suksessfulle resultater

Mercy College er anerkjent for fremragende læring, engasjerte studenter, levende fellesskap og suksessfulle resultateter. Skolen har også en veletablert mentor-ordning tilrettelagt for hver enkelt student, hvor du kan bli satt i kontakt med menn og kvinner som jobber innenfor ditt fagfelt i New York. På denne måten får du lære på flere nivåer utover det akademiske.

Mercy College ligger sentralt plassert, ikke langt fra Hudson River, Broadway, Grand Central Station, restauranter og andre severdigheter på Manhattan. Om du studerer her vil du få en unik opplevelse av ”The Big Apple”!

Å studere i New York

Med lett tilgang til museer, teater, musikaler, konserter, ballett, opera og mye mer, er New York City kanskje verdens kulturelle hovedstad. I New York finner du også finansverdenens navle, NY Stock Exchange og den grønne perlen Central Park. New York og Mercy College har noe for enhver!

Hvorfor velge Mercy College?

Fem gode grunner til å studere ved Mercy College:

  1. Ligger i hjertet av New York City
  2. Bredt utvalg av både bachelor- og mastergrader fordel t på tre campuser
  3. Tilbyr et spennende internasjonalt studentmiljø med studenter fra over 38 land
  4. Små klasser med mulighet for individuell oppfølging
  5. Har flere treningstilbud til studentene, alt fra lacrosse til fotball og treningsstudio
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Mercy College - USA, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Per år 19 564 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Mercy College - USA.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Mercy College - USA:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!