I en av Storbritannias mest spennende byer finner du et anerkjent breddeuniversitet med et fantastisk studentmiljø og en rik historie. Helt siden 1881 har University of Liverpool vært pionerer innen undervisning og forskning.

Om University of Liverpool

University of Liverpool omtaler seg selv som et av Storbritannias mest inkluderende universiteter, og har studenter fra over 100 land. Den varierte studentmassen vil gi deg en helt spesiell studieopplevelse. University of Liverpool ønsker å utdanne verdensborgere, som gjennom sine studier og erfaringer kan svare på globale utfordringer. 

Universitetet er et såkalt breddeuniversitet, og tilbyr et stort utvalg av bachelorgrader og mastergrader. Her kan du studere blant annet luftfartsteknologi, IT, egyptologi, antropologi, politikk, historie, idrettsvitenskap, business, finans og mye, mye mer.

Studentopplevelsen ved University of Liverpool

University of Liverpools hovedcampus ligger en liten spasertur fra Liverpool sentrum. Her finner du to døgnåpne bibliotek, butikker, sportssenter, kafeer og et galleri. Liverpool er også den byen i Storbritannia med flest museer og gallerier (utenom London), og mange av dem er gratis.

Studentene finner seg raskt til rette ved universitetet og i byen. Universitetet har et velkomstprogram skreddersydd for internasjonale studenter. I tillegg har universitetet 51 boligkomplekser på eller i nærheten av campus, og kan tilby de aller fleste førsteårsstudenter bolig. På campus finner du også over 200 forskjellige sportsklubber og studentforeninger.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Liverpool, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkeologiutdanning Liverpool
Arkitekturutdanning Liverpool
Dataspillutvikling Liverpool
Geografiutdanning Liverpool
Informatikkutdanning Liverpool
Ulike ingeniørutdanninger Liverpool
Utdanning i historie Liverpool
Webdesign og digitale medier Liverpool

Kontakt skolen

University of Liverpool

Liverpool

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Liverpool.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Liverpool:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!