Bond University

i Gold Coast
Få mer informasjon om skolen 👍

Bond University

Er du klar for et universitet hvor du er stjerna? På Bond University er studentene i sentrum – gjennom hele studietiden!

Om Bond University

Bond er det universitetet i Australia med høyest studenttilfredshet. Her kan vi garantere at du vil trives. Det hjelper kanskje at Gold Coast er en av de billigste stedene du kan bo i Australia og likevel bo i en storby.

Studentopplevelse

For mange studenter er Bond drømmeuniversitetet. Varmen, vannet, campusen, utsikten, menneskene - her går det ikke en dag uten at du blir påmint på hvor heldig du er som får studere nettopp her. Bond gir deg et fellesskap som er tilbaketrukket fra resten av verden, og en ro som er superviktig når du studerer det du liker best.

Livet på campus

O-week er et must for alle nye studenter. Det er her du blir kjent med de andre studentene. Orientation week, som det egentlig heter, er din introduksjon til universitetet. Her blir du introdusert til campus og studentlivet; hvor du finner den beste maten, hvilke klasserom som er dine og når du skal møte opp i første forelesning. Du kan forvente spennende aktiviteter på løpende bånd.  

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Bond University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Business Gold Coast
Film og TV Gold Coast

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Bond University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Bond University

14 University Drive
4226 Robina, Queensland

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Highlights