Sammendrag
Universitet og høgskole
Gold Coast
Kontakt SONOR
Klasserom

Business

Utdanning i business

Ønsker du en utdanning med enorme karrieremuligheter? Studerer du business får du kunnskap som er relevant på alle arbeidsplasser. 

Om utdanning i business

Business er et fagområde som innen utdanning består av mange ulike disipliner. Du vil altså få en bred kompetanse innen bedrift og virksomhet. I løpet av utdanningen vil du få en innføring i blant annet den historiske utviklingen av et moderne arbeidsmarked, hvordan en bedrift kan gründes og drives effektivt og ulike ledelsestyper. 

Utdanningen består hovedsakelig av teori, forelesninger og oppgaveløsning, men med en utdanning i utlandet vil du også få mulighet til praksis. Dette gir deg en fot innenfor bransjen og god erfaring å ta med seg videre. 

Typiske emner i business:

 • Økonomi
 • Finans
 • Markedsføring
 • Markedsanalyse
 • Organisasjon og ledelse
 • Entreprenørskap
 • Forretningsstrategi

Karrieremuligheter

Fordelen med en utdanning i business er at du vil besitte kunnskap som kan brukes i de aller fleste yrker. De aller fleste velger å ta en mastergrad i et mer spesifikt business-område for å styrke sine karrieremuligheter innen det spesifikke området. Hvilken spisskompetanse du har kan altså påvirke dine jobbmuligheter. 

Et utvalg mulige karrierer: 

 • Finansiell leder
 • Økonomisjef
 • Business-strateg
 • Gründer 
 • Dataanalytiker
 • Aksjemegler
 • HR-sjef
For kontakt eller mer informasjon om Business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bond University

Er du klar for et universitet hvor du er stjerna? På Bond University er studentene i sentrum – gjennom hele studietiden!

Om Bond University

Bond er det universitetet i Australia med høyest studenttilfredshet. Her kan vi garantere at du vil trives. Det hjelper kanskje at Gold Coast er en av de billigste stedene du kan bo i Australia og likevel bo i en storby.

Studentopplevelse

For mange studenter er Bond drømmeuniversitetet. Varmen, vannet, campusen, utsikten, menneskene - her går det ikke en dag uten at du blir påmint på hvor heldig du er som får studere nettopp her. Bond gir deg et fellesskap som er tilbaketrukket fra resten av verden, og en ro som er superviktig når du studerer det du liker best.

Livet på campus

O-week er et must for alle nye studenter. Det er her du blir kjent med de andre studentene. Orientation week, som det egentlig heter, er din introduksjon til universitetet. Her blir du introdusert til campus og studentlivet; hvor du finner den beste maten, hvilke klasserom som er dine og når du skal møte opp i første forelesning. Du kan forvente spennende aktiviteter på løpende bånd.  

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Bond University

Kontaktinformasjon til Bond University

Bond University

14 University Drive
4226 Robina, Queensland

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!