Fashion merchandising and management ved Berkeley College

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
New York
4 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Klasserom

Fashion merchandising and management ved Berkeley College

Studer Fashion merchandising og management!

Kan du tenke deg en karriere i motebransjen? SONOR hjelper deg inn på Fashion merchandising and management ved Berkeley College!

Berkeley College sin utdanning i Fashion merchandising og management forbereder deg til å bli en motemogul. På Berkeley College lærer du å lykkes i motebransjen fra de som allerede har det. Du vil dra nytte av et fakultet med omfattende yrkeserfaring, samt nærhet til et av verdens store motedistrikter. Våre Fashion Merchandising og Management-gradsprogrammer fokuserer på forretningssiden i moteindustrien, og lærer deg alle aspekter av den globale motebransjen - nåværende teknologier, forbrukeradferd, produktutvikling, merchandising, detaljhandel, markedsføring og salg.

Potensielle karrierer innen Fashion merchandising og management:

Nyutdannede fra Fashion Merchandising and Management-programmet får stillinger som:

  • Fashion Buyer
  • Fashion Communications
  • Fashion Merchandising
  • Fashion Product Development
  • Fashion Visual Merchandising

Berkeley College

Berkeley Collegehar ett mål: Å forberede deg til arbeidslivet. De vet at det viktigste du gjør i studietiden ikke nødvendigvis foregår i klasserommet. Derfor legger Berkeley vekt på at du skal få mest mulig praktisk erfaring underveis. Her finner du forelesere med solid yrkeserfaring, noe som gir deg som student førstehåndskompetanse og en god dose inspirasjon. Professorenes nettverk, spesielt innen motebransjen, fungerer som døråpner for driftige studenter som ønsker seg praksisplass og arbeidserfaring.

Små klasser gjør det lettere å bli kjent med medstudenter og lærere, og mange synes dette gir en tryggere og bedre ramme rundt undervisningen. Et fleksibelt undervisningssystem, med undervisning morgen, ettermiddag og kveld, gjør det enkelt å tilpasse studiet etter egne behov, så langt det lar seg gjøre.

Berkeleys karriereservicehjelper studentene med å finne praksis tilpasset valg av spesialisering og yrkesinteresser. Å ha en god praksiserfaring fra studietiden er gull verdt når du er uteksaminert og skal ut på arbeidsmarkedet. En utdannelse fra Berkeley gir deg verktøyene du trenger for framtidig suksess i arbeidslivet!

For kontakt eller mer informasjon om Fashion merchandising and management ved Berkeley College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  • Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  • Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  • Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  • Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fashion merchandising and management ved Berkeley College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fashion merchandising and management ved Berkeley College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!