Motestyling og Visual merchandising

Domus Academy
Sammendrag
Master
Milano
1 måneder
Heltid
21 900 EUR
Høst og vår
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Klasserom

Motestyling og Visual merchandising

Er du interessert i mote, styling og visual merchandising? Drømmer du om å studiere i motens hovedstad, Milano? Ta din utdanning ved Domus Academy!

Om utdanningen

Masterprogrammet i motestyling og visual merchandising gir kunnskapen og verktøyene du trenger for å forstå nye motespråk og nye trender. Studiet gir direkte erfaring med å jobbe med fagfolk og ansatte fra prestisjetunge merker.

Du vil lære hvordan du formidler identiteten til en motekolleksjon gjennom bildebasert historiefortelling, og sette opp visuelle salgsstrategier for utstillinger i vinduer og i butikk. Utdanningen inkluderer også emner som motestyling, visuell utstilling, motekultur, integrert kommunikasjonsstrategi, motemarkedsføring og ledelse.

Studiets oppbygning

Masterprogrammet i motestyling og visual merchandising er workshop-basert, støttet opp av seminarer, forelesninger, veiledning og feltarbeid. Du får personlig oppfølging og coaching av dyktige bransjefolk, program- og prosjektlesere og mentorer.

Valgfag

I løpet av utdanningen velger du områder du ønsker å utforske videre. Du kan velge mellom: 

 • Innkjøp
 • Entreprenørskap gjennom design
 • Identitetsdesign

Praksis

For å få arbeidserfaring velger du mellom å gjennomføre en praksisperiode ved et relevant selskap, jobbe med et prosjekt i samarbeid med en virksomhet og fullføre en modul i entreprenørskap. Uansett hva du velger, vil du få en mentor med god erfaring og  et verdifullt nettverk. Eksempler på merker og designstudioer som samarbeider med skolen er Icon Magazine, La Rinascente, K-way, Moncler,
Museo Salvatore Ferragamo, Timberland, Trussardi og Versus Versace.

For kontakt eller mer informasjon om Motestyling og Visual merchandising , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Mastergraden gir deg grunnlaget du trenger for å starte en kreativ karriere innen moteselskaper, reklamebyråer, medier og kommunikasjon. 

NOEN AV KARRIEREMULIGHETENE DU FÅR: 

 • Motestylist
 • Redaktør i motemagasiner
 • Visuell merchandiser
 • Arrangør av moteshow
 • Merkevare- og kommunikasjonsstrateg
 • Entreprenør

Opptakskrav/Søknad

For å kvalifisere til opptak må du oppfylle følgende krav:

 1. Bachelorgrad eller akademisk diplom i et relatert utdanningsprogram
 2. Sertifisering i engelskspråk (IELTS 5.0 eller General)

Kontakt skolen for mer informasjon om søknad og opptak. 

Studiefakta, Tittel m.m

Akademisk mastergrad i Fashion design and visual merchandising (60 ECTS). Graden akkrediteres av Italian Ministry for University and Research (MUR) og utdeles av NABA, Nuova Accademia di Belle Arti.

DOBBEL GRAD

Dersom du ønsker det, kan du ta en dobbel mastergrad (90 ECTS) over 14 måneder. Double Award Master akkrediteres av Privy Council UK og Italian Ministry for University and Research (MUR).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Motestyling og Visual merchandising .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Domus Academy

Domus Academy

Drømmer du om å studere i Milano? Domus Academy er en av Italias mest prestisjetunge og topprangerte skoler for masterstudier i design, mote og business. Start din kreative karriere her!

Domus Academy har blitt rangert som en av Italias 3 beste designskoler i Italia av QS World University Rankings 2022. Men det er er flere grunner til å velge Domus Academy som ditt akademi!

5 grunner til å velge Domus Academy

 1. Nytenkende i designhovedstaden
  Studér ved et av verdens høyest rangerte designskoler og la din kreativitet slippe løs. Opplev Milano, verdens design- og motehovedstad. Skolen er anerkjent av internasjonale institusjoner og publikasjoner.
 2. Særegne tilnærminger til designforskning
  Arbeid på originale og ukonvensjonelle prosjekter med ledende selskaper og fagfolk. Prøv deg frem med ulike designkonsepter og se fremtiden gjennom mulige og umulige scenarier. 
 3. Designerfaring og unike karrieremuligheter
  Delta i mesterklasser med kjente og nye designere. Skap nye kontakter gjennom workshops med ettertraktede selskaper og studioer. Få erfaring i praksis og bli med i et fantastisk alumni-nettverk.
 4. Dynamisk og skreddersydd utvikling
  Du får muligheten til å tilpasse fin akademiske vei. Delta på tverrfaglige workshops og tilpass studieplanen i henhold til dine interesser og karrieremål.
 5. International Double Award Master's
  Få en internasjonalt anerkjent International Double Award Master's; en britisk akkreditert Master of Arts fra Regent's University London, i tillegg til en akademisk og akkreditert mastergrad i Italia.

 
Design og lær

Domus Academy har en tanke om at den beste måten å lære på, er gjennom praktisk arbeid i prosjekter. Du vil lære å utforske, undersøke og utvikle nye ideer. Det er derfor 90% av pensumet er basert på tverrfaglige workshops.

Campus - fasiliteter

Domus Academy består av 13 bygninger på campus i Navigli-distriktet i Milano. Akademiet ligger i nærheten av både offentlig transport og sentrum med historiske monumenter og shoppinggater. 

Fashion lab

Motestudenter får tilgang til skolens "motelab" for å lage modeller og prototyper, utstyrt med symaskiner, mannekenger, strykejern, sybord og andre verktøy og stoffer.

Design lab

I skolens "designlab" kan du arbeide med modeller og prosjekter, som er en del av studieprogrammet. Laben er utstyrt med høyteknologisk maskineri, verktøy og en mengde ulike materialer.

Lærerstaben

På Domus Academy kommer du til å arbeide side-ved-side med prominente internasjonale designere, samt lære fra ledere som bringer pulserende design til klasserommene og deler deres kunnskap om det nyeste innen design.

Få praksisplass i kjente selskaper i Milano

Domus Academy har etablerte avtaler med noen av de mest anerkjente merkene innen design, mote, forretning og arkitektur. Du kan få praksisplass i selskaper, profesjonelle studioer, konsulentvirksomheter for design, magasiner, reklamebyråer og kulturelle institusjoner. For å nevne noen: 

Accenture, Bvlgari, Comune di Milano, Ferrari, Google, Max Mara Fashion Group, Moncler, Starbucks, Reebok, Samsung Fashion, Sergio Rossi, Superga, Gianni Versace og Yoox Net a Porter Group.

Vis alle utdanninger fra Domus Academy

Kontaktinformasjon til Domus Academy

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano MI

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Motestyling og Visual merchandising :

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!