Domus Academy

Drømmer du om å studere i Milano? Domus Academy er en av Italias mest prestisjetunge og topprangerte skoler for masterstudier i design, mote og business. Start din kreative karriere her!

Domus Academy har blitt rangert som en av Italias 3 beste designskoler i Italia av QS World University Rankings 2022. Men det er er flere grunner til å velge Domus Academy som ditt akademi!

5 grunner til å velge Domus Academy

 1. Nytenkende i designhovedstaden
  Studér ved et av verdens høyest rangerte designskoler og la din kreativitet slippe løs. Opplev Milano, verdens design- og motehovedstad. Skolen er anerkjent av internasjonale institusjoner og publikasjoner.
 2. Særegne tilnærminger til designforskning
  Arbeid på originale og ukonvensjonelle prosjekter med ledende selskaper og fagfolk. Prøv deg frem med ulike designkonsepter og se fremtiden gjennom mulige og umulige scenarier. 
 3. Designerfaring og unike karrieremuligheter
  Delta i mesterklasser med kjente og nye designere. Skap nye kontakter gjennom workshops med ettertraktede selskaper og studioer. Få erfaring i praksis og bli med i et fantastisk alumni-nettverk.
 4. Dynamisk og skreddersydd utvikling
  Du får muligheten til å tilpasse fin akademiske vei. Delta på tverrfaglige workshops og tilpass studieplanen i henhold til dine interesser og karrieremål.
 5. International Double Award Master's
  Få en internasjonalt anerkjent International Double Award Master's; en britisk akkreditert Master of Arts fra Regent's University London, i tillegg til en akademisk og akkreditert mastergrad i Italia.

 
Design og lær

Domus Academy har en tanke om at den beste måten å lære på, er gjennom praktisk arbeid i prosjekter. Du vil lære å utforske, undersøke og utvikle nye ideer. Det er derfor 90% av pensumet er basert på tverrfaglige workshops.

Campus - fasiliteter

Domus Academy består av 13 bygninger på campus i Navigli-distriktet i Milano. Akademiet ligger i nærheten av både offentlig transport og sentrum med historiske monumenter og shoppinggater. 

Fashion lab

Motestudenter får tilgang til skolens "motelab" for å lage modeller og prototyper, utstyrt med symaskiner, mannekenger, strykejern, sybord og andre verktøy og stoffer.

Design lab

I skolens "designlab" kan du arbeide med modeller og prosjekter, som er en del av studieprogrammet. Laben er utstyrt med høyteknologisk maskineri, verktøy og en mengde ulike materialer.

Lærerstaben

På Domus Academy kommer du til å arbeide side-ved-side med prominente internasjonale designere, samt lære fra ledere som bringer pulserende design til klasserommene og deler deres kunnskap om det nyeste innen design.

Få praksisplass i kjente selskaper i Milano

Domus Academy har etablerte avtaler med noen av de mest anerkjente merkene innen design, mote, forretning og arkitektur. Du kan få praksisplass i selskaper, profesjonelle studioer, konsulentvirksomheter for design, magasiner, reklamebyråer og kulturelle institusjoner. For å nevne noen: 

Accenture, Bvlgari, Comune di Milano, Ferrari, Google, Max Mara Fashion Group, Moncler, Starbucks, Reebok, Samsung Fashion, Sergio Rossi, Superga, Gianni Versace og Yoox Net a Porter Group.


For kontakt eller mer informasjon om Domus Academy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Master Sted
Business design Milano
Interaksjonsdesign Milano
Interiør- og boligdesign Milano
Luksusmerkeledelse Milano
Motedesign Milano
Moteledelse Milano
Motestyling og Visual merchandising Milano
Produktdesign Milano
Tjenestedesign Milano
Urban visjon og Arkitekturdesign Milano
Visuell merkedesign Milano

Kontakt skolen

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano MI

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Domus Academy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Domus Academy:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!