Vis studentum.no som: Mobil

Berkeley College i New York

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Fra 1 semester til 2-4 år (bachelor)
Universitet og høgskole
Ja

Berkeley College i New York

to jenter i new york

Studere i utlandet på Berkeley College i New York

Campus på Manhattan | Stipender og BA på 3 år | Karriererådgivning & praksis i bedrift

EduPlanet hjelper deg med å søke til Berkeley College kostnadsfritt! Alle avgifter i forbindelse med søknadsprosessen er skolens egne. Det er ingen søknadsfrist, men kursene er ofte fulle, så vi anbefaler at du sender inn søknaden din minst 3 måneder før kurset starter, slik at du med vår hjelp også kan ordne med visum og Lånekassen.

Om Berkeley College

Berkeley College ble grunnlagt i 1931 og har etablert seg som et svært vellykket og fremtredende college med populære program innen for eksempel Business, Fashion og Interior Design. Her studerer mer enn 7 000 studenter hvorav ca 350 er internasjonale. Hvis du er ute etter en virkelig god businessutdanning, har du kommet til riktig skole!

Berkeley College har syv forskjellige campus i New York og i New Jersey. De fleste internasjonale studenter velger å studere ved noen av disse campusene:

NYC Midtown Campus

Det største og mest populære campuset med en fantastisk beliggenhet midt på Manhattan, i verdens økonomiske sentrum og en kort gåtur fra Bryant Park, Grand Central Station, teatre, restauranter, shopping, muséer m.m.

White Plains Campus

Beliggende i hjertet av New Yorks businessdistrikt i området White Plains. Du kommer deg enkelt til Manhattan på ca 35 min med kollektivtrafikk.

Woodland Park Campus

Her studerer du i et idyllisk miljø omgitt av skog og parkområder, i en av New Yorks forsteder: Woodland Park, New Jersey.

Små klasser, personlig veiledning og en kombinasjon av praktisk og teoretisk læring har gitt Berkeley College et meget godt rykte. Som internasjonal student blir du godt ivaretatt. Personalet på Berkeley´s International Student Department hjelper til med tilpasningen til livet i USA og du kan alltid henvende deg der om du har spørsmål.

berkeley college

Utdanninger av høy kvalitet

Berkeleys utdanninger er alle karriereorienterte, som et svar på bedrifters økende etterspørselen etter personer med konkurransedyktig utdanning, profesjonelle ferdigheter og arbeidserfaring. Skolen arbeider tett med mange bedrifter og kan hjelpe deg med kontakter i næringslivet både under og etter utdanningen. I tillegg til skolearbeid og prosjekter for virkelige klienter, tilbyr skolen deg som student arbeidspraksis i det siste semesteret som vil forberede deg på arbeidslivet. Mange av lærerne er professorer fra vesentlig dyrere colleger, noe som betyr at kvaliteten er veldig høy i forhold til kursavgiftene.

Stipend og godskriving

Hvis du søker til et av Berkeley’s degreeprogram, har du gode muligheter til å få skolens stipend for internasjonale studenter som betyr lavere kursavgift, ofte opptil 15-25% rabatt! Som norsk student kan du også få godskrevet opp til et skoleår fra norsk videregående skole og i noen tilfeller begynne direkte på år to på et av skolens degreeprogram. Dette betyr at du kan fullføre en Bachelor Degree på tre år i stedet for fire eller en Associate Degree på bare ett år i stedet for to, hvilket er det normale i USA. Vær imidlertid oppmerksom på at skolen foretar en individuell vurdering av hver students karakterer for å se hvilke fag som kan godskrives. Skolens semestersystem gjør det også mulig å ta utdanningen raskere hvis du velger å bruke alle tre semestrene skolen har per år. Du kan være ferdig med en Bachelor på to år og en Associate på mindre enn et år, noe som er en stor fordel!

New York

«Byen som aldri sover» besøkes av mer enn 40 millioner turister hvert år, noe som gjør byen til et av verdens mest populære turistmål og svært attraktivt for internasjonale studier. Dette i seg selv sier noe om hvor mye New York har å tilby sine besøkende.

New York garanterer deg et uendelig utvalg av fritidsaktiviteter, alt fra teatre, konserter og musikaler til sportsaktiviteter og dagsturer. Det er attraksjoner, restauranter, shopping og kultur. Hva med et besøk til Frihetsgudinnen og Ellis Island eller livlige China Town, gå rundt på Manhattan eller slappe av i Central Park. For sportsentusiasten finnes kamper innen basketball, hockey, baseball og rugby.

For kontakt eller mer informasjon om Berkeley College i New York, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Accounting
 • Business
 • Criminology
 • Fashion Marketing
 • Finance & Banking
 • Game Development
 • Graphic Design
 • Health Science
 • Industrial Design
 • Interior Design
 • International Business & Relations
 • IT
 • IT Management
 • Law & Justice
 • Management
 • Marketing
 • MBA

Opptakskrav/Søknad

Opptak: Beståtte karakterer
Semestersystem: 3 semestre/år
Startperioder: Sept, jan, apr
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: 4 i Eng VG1 alt TOEFL iBT 61/IELTS 5.5

Semesterdatoer

 • Vintersemester: tidlig jan – midt april
 • Vårsemester: slutt april – tidlig aug
 • Høstsemester: tidlig sept – midt des

Utdanninger

 • Study abroad 1-2 terminer
 • Associate 1-2 år
 • Bachelor 2-4 år

Innkvartering

Campus

New York City Midtown, Manhattan

For å finne bolig, kan vi i EduPlanet komme med tips og anbefalinger. Ledig innkvartering kan bli funnet off-campus på Manhattan eller i nærliggende nabolag. Leieprisene varierer avhengig av beliggenhet og standard. For å finne din egen leilighet i New York / New Jersey-området, anbefaler Berkeley at du besøkerBerkeley College Housing. Søk etter boligannonser gjennomCraigslistochZillow, for eksempel. Sørg for å besøke overnattingsstedet før du bestemmer deg, kanskje du bør bestille overnatting på hostel eller lignende de første ukene. Berkeley College har ingen overnatting på NYC Midtown campus.

White Plains

På Berkeley College´s campus White Plains tilbys det innkvartering på campus. Her er det lett å finne venner, og du er nær forelesninger, biblioteker, alle aktiviteter på campus og White Plains sentrum med butikker og restauranter. Campus ligger omtrent 35 minutter fra Manhattan.

Vertsfamilie

Berkeley College har et samarbeid med American Homestay Network og kan tilby deg som internasjonal student innkvartering hos en amerikansk vertsfamilie. Denne typen innkvartering kan hjelpe deg med å tilpasse deg det amerikanske livet raskere.

Kostnader

Kostnad per semester

 • Kursavgift*: USD 12 400
 • Teknisk avgift: USD 450
 • Administrasjonsavgift: USD 400
 • Estimerte kostnader for kurslitteratur m.m. per år: USD 1 500

Gode muligheter for norske studenter til stipend mellom 10% -25% rabatt på kursavgift per år. EduPlanet tilbyr for tiden $1000 i rabatt når du bestiller noen av de tre pakkeforslagene nevnt ovenfor.

*Eksamensavgiften kommer i tillegg på USD 100

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Berkeley College i New York.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Berkeley College i New York:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!