Universitet og høgskole

Berkeley College i New York

EduPlanet , i New York
Varighet
Fra 1 semester til 2-4 år (bachelor)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
September, januar og april Se detaljer
Varighet
Fra 1 semester til 2-4 år (bachelor)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
September, januar og april Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Berkeley College i New York

to jenter i new york

Studere i utlandet på Berkeley College i New York

Campus på Manhattan | Stipend og BA på 3 år | Karriererådgivning & praksis i bedrift

EduPlanet hjelper deg med å søke til Berkeley College kostnadsfritt! Alle avgifter i forbindelse med søknadsprosessen er skolens egne. Det er ingen søknadsfrist, men kursene blir ofte fulle, så vi anbefaler at du sender inn søknaden din minst 3 måneder før kurset starter, slik at du med vår hjelp også kan ordne med visum og Lånekassen.

Om Berkeley College

Berkeley College ble grunnlagt i 1931 og har etablert seg som et svært vellykket og fremtredende college med populære studieprogrammer innen for eksempel Business, Fashion og Interior Design. Her studerer mer enn 7 000 studenter hvorav ca 350 er internasjonale. Små klasser, personlig veiledning og en kombinasjon av praktisk og teoretisk læring har gitt Berkeley College et meget godt rykte. Som internasjonal student blir du godt ivaretatt. Personalet på Berkeley´s International Student Department hjelper til med tilpasningen til livet i USA og du kan alltid henvende deg der om du har spørsmål.

Berkeley College har syv forskjellige campus i New York og i New Jersey. De fleste internasjonale studenter velger å studere ved noen av disse campusene:

NYC Midtown Campus

Den største og mest populære campusen, med en fantastisk beliggenhet midt på Manhattan, i verdens økonomiske sentrum. Campusen er kun en kort gåtur fra Bryant Park og Grand Central Station i tillegg til teatre, restauranter, shopping, museer og mye annet. 

White Plains Campus

Campusen ligger i hjertet av New Yorks businessdistrikt i området White Plains. Du kommer deg enkelt til Manhattan på ca 35 min med kollektivtrafikk.

Woodland Park Campus

Woodland Park, New Jersey er en forstad til New York. Området er idyllisk og ikke langt unna finner du fine skoger og parkområder. 

Utdanninger med høy kvalitet

Berkeleys utdanninger er alle karriereorienterte. Dette er et svar på bedrifters økende etterspørsel etter personer med konkurransedyktig utdanning, spesialiserte ferdigheter og arbeidserfaring. Skolen arbeider tett med mange bedrifter og kan hjelpe deg med kontakter i næringslivet både under og etter utdanningen. I tillegg til skolearbeid og prosjekter for virkelige klienter, tilbyr skolen deg som student arbeidspraksis i det siste semesteret som vil forberede deg på arbeidslivet. Mange av lærerne er professorer fra vesentlig dyrere colleger, noe som betyr at kvaliteten er veldig høy i forhold til kursavgiftene.

Stipend og godskriving

Hvis du søker på et av Berkeley’s gradsprogrammer, har du gode muligheter til å få stipend (av skolen) for internasjonale studenter, som betyr lavere kursavgift, ofte opptil 15-25% rabatt! Som norsk student kan du også få godskrevet opp til et skoleår fra norsk videregående skole og i noen tilfeller begynne direkte på år to på et av skolens degreeprogram. Dette betyr at du kan fullføre en Bachelor Degree på tre år i stedet for fire eller en Associate Degree på bare ett år i stedet for to, hvilket er det normale i USA. Vær imidlertid oppmerksom på at skolen foretar en individuell vurdering av hver students karakterer for å se hvilke fag som kan godskrives. Skolens semestersystem gjør det også mulig å ta utdanningen raskere hvis du velger å bruke alle tre semestrene skolen har per år. Du kan være ferdig med en Bachelor på to år og en Associate på mindre enn et år, noe som er en stor fordel!

New York

«Byen som aldri sover» besøkes av mer enn 40 millioner turister hvert år, noe som gjør byen til et av verdens mest populære turistmål og et svært attraktivt for internasjonale studier. Dette i seg selv sier noe om hvor mye New York har å tilby sine besøkende.

New York garanterer deg et uendelig utvalg av fritidsaktiviteter; alt fra teatre, konserter og musikaler til sportsaktiviteter og dagsturer. Det finnes uendelig mange muligheter. Hva med å ta et besøk til Frihetsgudinnen og Ellis Island? Eller gå i Chinatown og Central park? Det store eplet tilbyr mye innen kultur, og for sportsentusiaster er det mange muligheter for å se på basket, hockey, baseball eller fotball. 

For kontakt eller mer informasjon om Berkeley College i New York, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

  • Accounting
  • Business
  • Criminology
  • Fashion Marketing
  • Finance & Banking
  • Game Development
  • Graphic Design
  • Health Science
  • Industrial Design
  • Interior Design
  • International Business & Relations
  • IT
  • IT Management
  • Law & Justice
  • Management
  • Marketing
  • MBA

Opptakskrav/Søknad

Opptak: Beståtte karakterer
Semestersystem: 3 semestre/år
Startperioder: Sept, jan, apr
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: 4 i Eng VG1 alt TOEFL iBT 61/IELTS 5.5

Semesterdatoer

  • Vintersemester: tidlig jan – midt april
  • Vårsemester: slutt april – tidlig aug
  • Høstsemester: tidlig sept – midt des

Utdanninger

  • Study abroad 1-2 terminer
  • Associate 1-2 år
  • Bachelor 2-4 år

Innkvartering

Campus

New York City Midtown, Manhattan

For å finne bolig, kan vi i EduPlanet komme med tips og anbefalinger. Ledig innkvartering kan bli funnet off-campus på Manhattan eller i nærliggende nabolag. Leieprisene varierer avhengig av beliggenhet og standard. For å finne din egen leilighet i New York / New Jersey-området, anbefaler Berkeley at du besøker Berkeley College Housing. Et annet tips er å søke etter boligannonser på Craigslist og Zillow. Sørg for å besøke overnattingsstedet før du bestemmer deg, og det kan være lurt å bestille overnatting på hostel eller lignende de første ukene. Berkeley College har ingen overnatting på NYC Midtown campus.

White Plains

På Berkeley College´s campus White Plains tilbys det innkvartering på campus. Her er det lett å finne venner, og du er nær forelesninger, biblioteker, aktiviteter på campus og White Plains sentrum med butikker og restauranter. Campus ligger omtrent 35 minutter fra Manhattan.

Vertsfamilie

Berkeley College har et samarbeid med American Homestay Network og kan tilby deg som internasjonal student innkvartering hos en amerikansk vertsfamilie. Denne typen innkvartering kan hjelpe deg med å tilpasse deg det amerikanske livet raskere.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om pris. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Berkeley College i New York.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

  • Gratis søknadshjelp
  • Opptak med karakterer og/eller opptaksprøve
  • Personlig veiledning
  • Opptaksvurdering 
  • Egne PreMed-kurs
  • Medisinwebinarer hver uke
  • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95 % av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online via datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed-kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvorfor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college, universiteter og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed-skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet