Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Green River Community College

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Auburn, Washington
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Ja

Ulike studiemuligheter - Green River Community College

Green River College - SONOR

2-årig college på Green River Community College

Ønsker du å studere i USA? Green River Community College ligger i byen Auburn i staten Washington. Green River CC tilbyr et toårig offentlig college med hovedmål om å forberede deg på det lengre universitetsløpet. I Auburn bor det ca 50,000 mennesker og byen ansees i mange sammenhenger som forstad til både Seattle og Tacoma som ligger ca 45 min unna skolen.

Mange studenter, både amerikanske og internasjonale, velger å starte sin høyere utdanning ved et community college. Slike colleger tilbyr studieoverføringsprogram hvor man tar studiepoeng som kan brukes i en amerikansk bachelorgrad. Studenter overfører så videre til et universitet for å fullføre graden sin.

Norske studenter med fullført videregående og vitnemål gis ett år med studiepoeng ved Green River, og får opptak på andreåret (sophomore year). Merk at alle vitnemål blir vurdert individuelt, så sørg for at du søker tidlig for å få din bakgrunn vurdert av skolen.

Avtaler med blant annet Harvard og Yale

Green River har stående avtaler med en rekke universitet i staten Washington, og har et rykte som har gjort at det hvert år overflyttes elever fra Green River Community College til universitet som Harvard og Yale. Som student på Green River Community College vil du få hjelp til å kartlegge resten av ditt studieoppehold i USA ved at du blir satt i kontakt med de rette universitetene. Du får også hjelp til å velge rette fag for å få på plass en overflytting.

Hvorfor skal jeg velge Green River Community College?

Fem gode grunner til å studere ved Green River Community College:

  • Kvalitet i undervisningen
  • Lave kostnader
  • Bedre mulighet for å komme inn på universitet i USA senere
  • Nærhet til Seattle
  • Et campus som både er vakkert, trygt og venlig

Som internasjonal student på Green River Community College kan du velge mellom følgende program:

  • University Transfer
  • Intensive English
  • High School Completion
  • Degrees and Certificates (kontakt SONOR for mer informasjon)
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Green River Community College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Studenter som ikke har engelsk som sitt morsmål må kunne vise at de er tilrekkelig bra i engelsk for å kunne begynne på skolen. Dette kan gjøres med en TOEFL test. 

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå / Amerikansk college

Kostnader

10,350 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Green River Community College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Green River Community College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!