Ulike studiemuligheter - North Park University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Chicago, Illinois
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - North Park University

Ta din utdanning ved North Park University

Klar for studier i en av USAs meste spennende byer, på et selektivt universitet med kanskje USAs beste stipend for norske studenter?

Dette universitetet har sinerøtter i en kirkekjeller i Minneapolis– den gangen da målet var å gi nyankomne svensker muligheten til å komme seg opp og frem i sitt nye hjemland. I dag er North Park University et urbant universitet midt i verdensbyen Chicago. Dette er det perfekte studiestedet for deg som vil ha et rimelig fotfeste i mulighetenes land.

North Park er et Chicago-universitet, og de drar full nytte av de kulturelle, akademiske og profesjonelle ressursene som ligger rett rundt hjørnet: kunstmuseer og vitenskapssentre i verdensklasse, prisbelønte teaterbedrifter, bedrifter i toppklasse og bestselgende forfattere. Her kan du få praksisplass i noen av de mest innovative og innflytelsesrike selskapene og ideelle organisasjonene i landet.Byen er klasserommet ditt.

Studietilbud

De mest populære fagene blant studentene er business og økonomi, kommunikasjon, teologi, biologi og psykologi, men du kan velge mellom over 60 ulike studieprogrammer. De har flere unike studietilbud, slik som Nonprofit Management, Jazz Studies og Sport Management. Studenter som blir uteksaminert fra NPU blir hvert år tatt opp til mastergrader ved ledende universiteter både i USA og i Europa.

Beliggenhet

Chicago er midt i blinken for studenter. Det er en storby med alt du kunne ønske deg av tilbud og aktiviteter, og den tiltrekker seg unge mennesker fra hele Midtvest-regionen. Tross størrelsen oppfattes Chicago som en meget vennlig by der det er lett å bli kjent med andre. Frank Sinatra oppsummerte Chicago slik: «My kind of town.» Vi ser at studentene som velger å dra hit føler det samme.

Denne byen er full av overraskelser. På grunn av beliggenheten på Lake Michigan, har Chicago fantastiske strender og det blåeste vannet utenfor Karibien. De har flere broer enn noen annen amerikansk by, på grunn av elven som dominerer bybildet – og som de farger grønn for St. Patricks. Arkitekturen er unik, og er inspirasjonen for Batman’s hjemby Gotham City.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - North Park University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Vurderer søker med 3,75 og oppover.

Ta kontakt med SONOR for mer informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor 
  • Master

Kostnader

32 380 USD. Stipender tilgjengelig. 

Ta kontakt med SONOR for mer informasjon. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - North Park University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - North Park University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!