Vil du gå i fotsporene til Steve Jobs? Foothill-De Anza Community Colleges er nemlig studiestedet hvor Apple ble startet!

Om Foothill-De Anza Community Colleges

Foothill-De Anza Community Colleges (FHDA) ligger i hjertet av Silicon Valley i California, like sør for San Francisco. Som student i California har du tilgang på alt! Delstaten er et internasjonalt sentrum for underholdning, informasjon, utdanning og teknologisk industri. 

Community College

Når du studerer i USA kan du velge mellom fireårige colleges og universiteter og toårige community colleges. Ved et community college kan du ta de to første årene av en amerikansk bachelorgrad. Deretter overfører du, eller søker transfer, til et fireårig universitet der du fullfører de to siste årene av bachelorgraden din. Et community college skiller seg fra et universitet eller college ved at det primært skal tjene lokalsamfunnet – det betyr rett og slett at de tilrettelegger mest mulig for at studentene skal lykkes. De har lavere opptakskrav, er billigere og gir deg flere valgmuligheter.

Studentopplevelsen ved FDHA

FHDA har to campuser du kan velge mellom. Foothill College campus er litt mindre enn De Anza, så her har du muligheten til å bli godt kjent med fagene du studerer. På campusen finnes det også et olympisk svømmebasseng og når studiehverdagen føles stressende har du muligheten  til å gå i bambusskogen eller den japanske hagen for å få et avbrekk. Det er også flere ulike studentorganisasjoner og idrettslag på campusen.

De Anza College campusen har et mer kunstnerisk preg hvor fokuset er utøvende kunst og film. Her kan du se skulpturer og gatekunst på hvert gatehjørne. Dette er en større campus og du finner et stor utvalg av ulike studentorganisasjoner og idrettsklubber. FHDA har ingen studentboliger på campus, men skolen hjelper deg gjerne med ulike tips og råd for at du skal finne en bolig som passer deg. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Foothill-De Anza Community Colleges, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Big Data California
Filosofiutdanning California
Geografiutdanning California
Informatikkutdanning California
Ingeniørutdanning California
Sivilingeniør utdanning California
Utdanning i historie California

Kontakt skolen

Foothill-De Anza Community Colleges


Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Foothill-De Anza Community Colleges.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Foothill-De Anza Community Colleges:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!