Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Pacific Lutheran University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Tacoma, Washington
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Ja

Ulike studiemuligheter - Pacific Lutheran University

Pacific University - SONOR

Pacific Lutheran University – Washington state

Ønsker du å studere i USA? Pacific Lutheran University ligger i byen Tacoma i Washington state. Universitet ble etablert av skandinaviske immigranter i 1890, og har derfor sterke relasjoner til Skandinavia og Norge.

Pacific Lutheran University (PLU) har omtrent 3.600 studenter og tilbyr bachelor- og masterstudier innen blant annet business, samfunnsfag, estetiske fag og helse- og sosialfag. Universitetet har også en rekke idrettslag, og muligheter for mange andre aktiviteter på campus.

Hvorfor velge Pacific Lutheran University?

Å være student ved Pacific Lutheran University har mange fordeler. På Pacific Lutheran University får 95 % av studentene stipend, i tillegg til at førsteårsstudenter er garantert studentbolig. Universitetet har også et bra studentmiljø, hvor det på campus nesten alltid er et arrangement man kan gå på. Norske studenter er fritatt fra freshman year, noe man sparer både tid og penger på.

Fem gode grunner til å bli student ved PLU:

  1. Forholdstallet mellom studenter og lærere er 15:1
  2. 95 % av alle studenter mottar en eller annen form for stipend
  3. Aktivt liv på campus, med for eksempel konserter, studiegrupper, sportsarrangementer og studentklubber
  4. Alle førsteårsstudenter får studentbolig, og du får bolig sammen med studenter som har samme interesser som deg
  5. Kan kutte freshman year for norske studenter

Opptakskrav/Søknad

Dette trenger du får å søke:

  • Kopi av vitnemål fra videregående, oversatt til engelsk
  • Personlig essay
  • Anbefalingsbrev

For mer detaljert informasjon om søknadsprosessen, kontakt SONOR.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

17,852 USD (etter stipend).

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Pacific Lutheran University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Pacific Lutheran University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!