Ønsker du å kombinere din drømmeutdanning på et amerikansk universitet med å oppleve den vakre naturen i Montana? Da er du hjertelig velkommen til Montana State University!

Om Montana State University (MSU)

MSU har sin hovedcampus i byen Bozeman, hvor du er direkte nærhet til Yellowstone National Park og Rocky Mountains. Dette er perfekt for deg som er eventyrlysten og liker å oppleve naturen. Bozeman har også en årlig kulturfestival og et stort utvalg av kafeer og restauranter, så her er det noe for enhver smak. Universitetet har et bredt studieutvalg, hvor du kan studere alt fra jordbruk, miljø og politikk til business, informatikk og kunst. 

Studentopplevelsen ved MSU

Som student på Montana State University forventes det at du legger ned en innsats på skolen, men med 17 studenter per foreleser vil halvparten av all undervisning foregå i klasserom med færre enn 20 studenter, og du vil oppleve at du føler deg sett av lærerne. Selv om MSU har et stort fokus på det akademiske, betyr det ikke at de ikke vektlegger det sosiale. MSU er glad i tradisjoner og blant annet blir det arrangert Homecoming med parade, tailgate og amerikansk fotballkamp for å feire at skoleåret er i gang. 

Campuset i Bozeman er en integrert del av byen som ligger på en slette omringet av vakker natur. Her kan du med andre ord lett komme deg rundt både universitetsområde og byen til fots eller på sykkel. Siden universitetet ligger i byen har du også god tilgang til det Bozeman har å tilby av kafeer, restauranter kunstutstillinger, teater, museer, biblioteker og ikke minst, de uendelige mulighetene innen utendørsaktiviteter. I Bozeman ligger også Montana Grizzly Encounter, en redningsorganisasjon for grizzlybjørner hvor du kan dra for å lære om grizzlybjørner og samtidig observere de på nært hold.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Montana State University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitekturutdanning Montana (delstat)
Biologiutdanning Montana (delstat)
Interiørarkitektur Montana (delstat)
Landskapsarkitektur Montana (delstat)
Musikkutdanning Montana (delstat)
Natural Resource and Conservation Montana (delstat)

Kontakt skolen

Montana State University

Bozeman

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Montana State University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Montana State University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!