University of Greenwich ligger i London i vakre, historiske omgivelser. Universitetet har et bredt studietilbud innenfor arkitektur, business, ingeniørfag, humanistiske fag og mer. Her finner du et yrende internasjonalt studentliv og undervisning av høy kvalitet.

University of Greenwich

University of Greenwich har høyt kvalifiserte ansatte, som kan tilby en omfattende ekspertise samt verdifulle kontakter til bransjen og forretningslivet. Innovasjon og nærhet til næringslivet, i tillegg til fremstående forskning og en internasjonal agenda, er det som gjør universitetet i Greenwich til et ledende moderne universitet. Universitetet er blant de 10 universitetene med flest internasjonale studenter, og har en blomstrende multikulturell og internasjonal studentsammensetning.

Mer enn noe annet er Greenwich eksperter på fag som vil forberede deg på det neste steget i din karriere. Mange av studentene har eksterne mentorer og finner seg utplasseringer i næringslivet for å bygge ferdigheter og erfaringer som verdsettes av arbeidsgivere. At gradene er så karriereorienterte er nok Greenwich sin hemmelige formel for suksess – her kan du bli den beste versjonen av deg selv.

Studentopplevelsen ved University of Greenwich

Universitetet har tre campuser, to i London og en i Kent. Greenwich campus er den største av de tre, fordelt på tre historiske bygninger designet av Sir Christopher Wren på slutten av 1600-tallet. Du kan velge om du vil bo på en av disse campusene, perfekt mulighet for å bli kjent med dine medstudenter!

Greenwich er den perfekte kombinasjonen av gammelt og nytt. De siste årene har de lagt mye penger i å pusse opp fasilitetene på sine tre campuser. Her finner du toppmoderne undervisningsrom, filmstudioer, treningsfasiliteter og kafeer. Alt er på campus eller i gangavstand. Det er ikke uten grunn at Greenwich sine studenter er blant Londons mest fornøyde – her føler du deg nesten kongelig.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

 
For kontakt eller mer informasjon om University of Greenwich, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

University of Greenwich

London

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Greenwich.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Greenwich:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!