Bachelor

Bachelor of Film and TV ved Bond University

Varighet
6 semestre (2 år)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Varighet
6 semestre (2 år)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Bachelor of Film and TV ved Bond University

Ta en film og TV-utdanning i Australia

Drømmer du om å jobbe med film og TV? Har du en lidenskap for historiefortelling og filmskaping eller vurderer du en fartsfylt karriere innen TV? SONOR hjelper deg inn på Bachelor of Film and Television på Bond University!

Her har du som student full tilgang til toppmoderne utstyr med høyeste bransjestandard og vil få jobbe med en rekke filmprosjekter og TV-sendinger. De akademiske lærere er dyktige bransjefolk med en mengde erfaring som har jobbet med noen av de største navnene i Hollywood. 

Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, som er godt kjent både i og utenfor Australia. Her går det omtrent 4600 studenter, og rundt 40 % av disse er internasjonale studenter. Klassene er små, og universitetet opererer med tre semestre per år i stedet for to. Dette gjør det mulig å bli ferdig med en bachelorgrad på to år.

Det mest kjente studiet ved skolen er kanskje bachelorgraden i Film & TV. Den nå verdensberømte norske regissøren Tommy Wirkola («Død Snø», «Kill Buljo» og Hollywood-filmen «Hansel and Gretel») tok denne graden da han studerte her.

Hvis du ser deg selv bak kameraet, som manusforfatter, innen redigering, som assistanse i lyd- og produksjonsdesign eller dykke ned i kinematografi, vil Bonds praktiske film- og TV-utdanning være perfekt for deg! 

Om Bond University

Bond University sitt campus ligger i forstaden Robina i byen Gold Coast, Queensland. Nesten halvparten av de 4500 studentene er internasjonale og er fra over 80 land.

Bond er ikke bare litt annerledes – de er veldig annerledes. Her driver de forskning i verdensklasse, men gjennom hele studietiden din ved Bond, og i tiden etterpå, er det du som kommer i første rekke. Bond er nemlig det universitetet i Australia med høyest studentilfredshet. Her kan vi garantere at du trives. Når du i tillegg får gode stipender og kan fullføre på kortere tid, da er valget enkelt.

Bond har en fantastisk campus med moderne undervisningsfasiliteter, og skolen har studentboliger både på og utenfor campus. Som student ved Bond er det du som er fokuset. Bond er et privat universitet, men istedenfor å ta ut pengene i utbytte skyves pengene rett tilbake til deg som student. Det gjelder uansett hva du studerer. Her kommer studentene i aller første rekke. Med bare ti studenter i gruppeundervisningen, vil du alltid ha muligheten til å komme med innspill, tanker og ideer.

Bond er viden kjent for sine fast track-programmer. Med tre semestre per studieår kan du være ferdig med din bachelor på to år, og en master på tre år og ett semester totalt!

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor of Film and TV ved Bond University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Queensland
  • Søknadsfrist: Kontakt SONOR

Opptakskrav/Søknad

  1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Studiefakta, Tittel m.m

Toårig bachelorgrad med tre semestre per år.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor of Film and TV ved Bond University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights