Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor of Film and TV ved Bond University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid
6 semestre (2 år)
Bachelor
Oppstart: Høst - Queensland
Ja

Bachelor of Film and TV ved Bond University

student med filmkamera

Ta en film og TV-utdanning i Australia

Drømmer du om å jobbe med film og TV? Har du en lidenskap for historiefortelling og filmskaping eller vurderer du en fartsfylt karriere innen TV? SONOR hjelper deg inn på Bachelor of Film and Television på Bond University!

Her har du som student full tilgang til toppmoderne utstyr med høyeste bransjestandard og vil få jobbe med en rekke filmprosjekter og TV-sendinger. De akademiske lærere er dyktige bransjefolk med en mengde erfaring som har jobbet med noen av de største navnene i Hollywood. 

Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, som er godt kjent både i og utenfor Australia. Her går det omtrent 4600 studenter, og rundt 40 % av disse er internasjonale studenter. Klassene er små, og universitetet opererer med tre semestre per år i stedet for to. Dette gjør det mulig å bli ferdig med en bachelorgrad på to år.

Det mest kjente studiet ved skolen er kanskje bachelorgraden i Film & TV. Den nå verdensberømte norske regissøren Tommy Wirkola («Død Snø», «Kill Buljo» og Hollywood-filmen «Hansel and Gretel») tok denne graden da han studerte her.

Hvis du ser deg selv bak kameraet, som manusforfatter, innen redigering, som assistanse i lyd- og produksjonsdesign eller dykke ned i kinematografi, vil Bonds praktiske film- og TV-utdanning være perfekt for deg! 

Om Bond University

Bond University sitt campus ligger i forstaden Robina i byen Gold Coast, Queensland. Nesten halvparten av de 4500 studentene er internasjonale og er fra over 80 land.

Bond scorer høyt på den årlige Good University Guide, en uavhengig «forbrukerguide» rettet mot de australske høyere utdanningsinstitusjonene. I 2019 ble resultatet for Bond flere femstjernersvurderinger i kategorien Education Experience enn noe annet universitet i Australia, for tiende året på rad! Bond har oppnådd fem av fem stjerner innenfor følgende områder: Teaching Quality, Generic Skills, Overall Satisfaction og Staff-student Ratios

Bond scorer også høyt på områder som «Starting Salaries» og «Getting a full-time job», med 4 stjerner i begge kategorier.

Bond har en fantastisk campus med moderne undervisningsfasiliteter, og skolen har studentboliger både på og utenfor campus. Forholdstallet mellom lærer og student er 1:11, noe som er det laveste i Australia, og som betyr at du som student får en tett og personlig oppfølgning fra skolens forelesere.

Bond er viden kjent for sine fast track-programmer. Med tre semestre per studieår kan du være ferdig med din bachelor på to år, og en master på tre år og ett semester totalt!

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor of Film and TV ved Bond University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad


  1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Studiefakta, Tittel m.m

Toårig bachelorgrad med tre semestre per år.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor of Film and TV ved Bond University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor of Film and TV ved Bond University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!