University of Wollongong

i Wollongong
Få mer informasjon om skolen 👍

University of Wollongong

Wollongong kan friste med både fine strender og nærhet til natur og storby, så her får du alt du trenger. Og det beste av alt; du kan kombinere dette med din drømmeutdanning ved University of Wollongong!

Om University of Wollongong (UOW)

Wollongong er uten tvil et sted hvor studiemiljøet både er stort og godt, hvor du får en kombinasjon av by, natur og studier. Universitetet har et bredt utvalg av studiet på master- og bachelornivå, men du kan også ta utveksling, et semester eller årsstudium her. Det som kjennetegner alle studieprogrammene er fokuset på videre yrkesliv, og UOW har tidvis vært det australske universitetet med høyest andel studenter som går rett ut i jobb etter endte studier.

Studentopplevelsen ved UOW

Wollongong er en vibrerende, multikulturell by med et stort utvalg museer, gallerier, butikker og restauranter. Samtidig har den en rekke flotte strender, parker og muligheter for utendørsaktiviteter, deriblant ekstremsport. Det går gratis busser mellom campus, sentrum, strender og jernbanestasjonene. Her trenger du altså ikke bekymre deg for kostnader når det kommer til transport. 

De fleste studentene velger i starten å bo på ett av de flere campusboligene universitetet tilbyr, hvor du vil møte andre internasjonale studenter, men også en god del nasjonale studenter. Her har du tilgang på topp moderne fasiliteter, både akademiske men også ut i fra dine interesser. UOW har en rekke forskjellige campusbygg ut i fra hvilke behov du har. Noen ligger rett ved universitetet, andre ligger enten i sentrum av Wollongong eller nærmere strender. Uansett hva du velger er du sikret et sosialt og trygt miljø

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Wollongong, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Geologiutdanning Wollongong
Informatikkutdanning Wollongong
Journalistikk og mediefag Wollongong
Mediestudier Wollongong
Sosialkunnskap og offentlig helse Wollongong
Utdanning i kommunikasjon Wollongong
Utdanning i kreativ skriving Wollongong
Utdanning i markedsføring Wollongong

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Wollongong.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

University of Wollongong

Wollongong

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Highlights