University of Sydney

i Sydney
Få mer informasjon om skolen 👍

University of Sydney

Ønsker du å studere ved ett av de høyest rangerte universitetene i verden og være så og si garantert jobb ved endt studier? Da ønsker University of Sydney deg velkommen!

Om University of Sydney (USYD)

The University Of Sydney (USYD) er ikke bare det første universitetet i Australia som åpnet dørene for at alle skulle ha muligheten til å ta høyere utdanning, uavhengig av religion og livssyn. Det er også det universitetet som var først ute med å ta imot og uteksaminere studenter med aborginske røtter. USYD har hele 400 ulike studieområder, noe som gjør at det nesten er garantert at du finner det perfekte studiet for deg. 

Studentopplevelsen ved USYD

Som student har du mulighet til å bli en del av universitetets egen studentorganisasjon. Dette er helt gratis og innebærer at du kan delta i ulike klubber og arrangementer sammen med andre studenter ved universitetet. De har mer enn 250 klubber hvor du kan lære mer om forskjellige kulturer, spise god mat, etablere et nettverk og kanskje til og med får deg en ny hobby. Dette er en perfekt måte å skaffe seg venner utenfor klasserommet!

Hvis du velger å studere i Sydney får du mulighet til å oppleve strandliv og storbyliv på samme tid. Sydney er Australias største by og er fylt med mange festivaler, markeder, konserter og andre arrangementer som regemessig blir arrangert i byen. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til kjente strender som Bondi Beach og Manly Beach.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Sydney, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitekturutdanning Sydney
Bedriftsøkonomisk utdanning Sydney
Informatikkutdanning Sydney
Ingeniørutdanning Sydney
Interiørarkitektur Sydney
Klima og fornybar energi Sydney
Ulike ingeniørutdanninger Sydney
Webdesign og digitale medier Sydney
Økonomiutdanning Sydney

Kontakt skolen

University of Sydney

Sydney

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Sydney.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Highlights