Sammendrag
Bachelor
Australia, New Zealand, Singapore, Storbritannia, USA
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Kriminologi

Ta utdanning i kriminologi i utlandet

Vil du studere kriminologi i utlandet? Gjennom SONOR kan du ta semesterstudier, bachelorgrad og mastergrad i kriminologi på skoler og universiteter i Australia, Singapore, New Zealand, Storbritannia og USA.

Med utdanning i kriminologi kan du blant annet jobbe i kommuner (for eksempel med redusering av ungdomskriminalitet), innen forskning, i sosialsektoren, i fengselsvesenet, på krisesenter, innen offentlig forvaltning og mye mer.

Emner i studiet

Typiske emner innen kriminologistudiet kan blant annet være:

 • Innføring i kriminologi
 • Sosial kontroll
 • Teoretiske perspektiver
 • Kriminologi og psykologi
 • Criminal Law and Justice
 • Menneskerettigheter
 • Kriminalitet, politikk og media

HVORFOR VELGE STUDY OUTSIDE NORWAY (SONOR)?

 1. Du får kontakt med en veileder som hjelper deg med hele prosessen.
 2. Studieveilederne som hjelper deg i din søknadsprosess har ikke bare internasjonal erfaring, men også erfaring fra høyere utdanning i Norge. På denne måten kan de veilede deg både med tanke på hva som venter deg som student generelt og internasjonal student spesielt.
 3. Våre veiledere går gjennom alle søknader før de sendes til aktuelle skoler for behandling. Vi hjelper deg luke ut feil som kan medføre avslag på din søknad.
 4. Fritak for engelsktesting forutsatt at du har 4 eller bedre i engelsk (ved de fleste skoler).
 5. Fritak for SAT og ECT ved våre amerikanske samarbeidspartnere. Merk at det kan finnes enkelte unntak her.
 6. Vi har et bredt nettverk av skoler som er tilpasset ulike behov og ønsker. Dette nettverket er under konstant utvikling.
 7. Stor kompetanse internt og god oversikt over alle elementer det er viktig at du som student blir gjort oppmerksom på, slik som kostnader, visumprosesser, tips iht bolig og reise samt mange andre elementer som du kanskje ikke har tenkt på, men som er en sentral del av hverdagen vår. Vår kompetanse er din trygghet.
 8. Vi forhandler fram stipender for våre studenter. Dette medfører at du kan får rimeligere studier ved å søke via oss her i SONOR!
 9. SONOR er gratis og uforpliktende for deg som student. Vi er støttet av de skoler vi samarbeider med for å gi deg som framtidig student ved deres linjer den hjelp og støtte du måtte trenge.
For kontakt eller mer informasjon om Kriminologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
 2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
 3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
 4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
 5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og Masternivå

Kostnader

Kostnader varierer fra universitet til universitet. Kontakt SONOR for mer informasjon.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kriminologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kriminologi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!