Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Nei

Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos

california state university san marcos

California State University San Marcos

I USAs ville grenseland finner du CSU San Marcos, et offentlig universitet i rask utvikling, bare 35 minutter utenfor storbyen San Diego.

CSU San Marcos (CSUSM) ligger på en åsside med utsikt over byen San Marcos. Universitetet ligger i kort avstand fra noen av Sør-Californias beste strender og én time fra grensen mellom USA og Mexico. Området har vært i sterk vekst de siste 30 årene: I 1990 bodde 30 000 mennesker i San Marcos, i dag er det over 90 000. CSUSM ble grunnlagt i 1988, og er dermed ett av de nyeste medlemmene av det offentlige CSU-systemet. Det er også ett av de mest fremtidsrettede og moderne universitetene i regionen. Her kan du velge mellom over 60 studieprogrammer, deriblant kunst og musikk, humaniora, naturvitenskapelige og tekniske fag, business og lærerutdanning. Blant de mer uvanlige studietilbudene er Border Studies, et fag som reflekterer CSUSMs tette bånd til nærområdet.

Studer på CSUSM

CSUSM har vokst i takt med den lokale befolkningen: På 15 år har antallet studenter mer enn doblet seg, og i dag studerer over 17 000 ved CSUSM. Blant disse er 390 internasjonale. Over 50 % av studentene er de første i sin familie til å fullføre høyere utdanning, og over 78 % er i relevant arbeid seks måneder etter endt utdanning. Etter å ha fått sitt diplom velger hele 85 % av uteksaminerte studenter fra CSUSM å bli i lokalsamfunnet. Dette universitetet oppfyller noen av sine viktigste samfunnsoppgaver: Å utdanne fremtidens ledere, å bygge gode samfunn, og å stå klare til å løse noen av våre største utfordringer.

Studielivet ved CSU San Marcos

På campus er det en sterk fellesskapsfølelse: Nesten alle førsteårsstudenter bor på campus, der de har tilgang på alt fra treningsfasiliteter og svømmebasseng til spillrom og grillområder. På campus finnes det også over 130 forskjellige klubber og organisasjoner, i tillegg til 25 «sororities» og «fraternities.» Det er også mulig å melde seg på ett av universitets mange idrettslag. CSUSM har over 13 lag i NCAAs 2. divisjon, der de deltar blant annet i volleyball, golf, fotball og basketball. Bli med å juble når CSUSMs Cougars spiller kamp!

Fem gode grunner til å velge CSUSM

  1. Det er en sterk fellesskapsfølelse på campus. Universitetet har små klasser, og du kommer tett på dine medstudenter og forelesere.

  2. CSUSM har vær i sterk vekst de siste årene og kan by på topp moderne fasiliteter: et nytt idrettssenter, 150 lærings og forskingslaboratorier og ett av CSU-systemets mest moderne biblioteker.

  3. Undervisningen ved CSUSM legger særlig vekt på kommunikasjonsevner, kritisk tenkning og gruppesamarbeid; samtidig har universitetet et internasjonalt perspektiv.

  4. På tross av nærheten til storbyen, er CSUSM kjent somdet tryggeste 4-årige universitetet i California.

  5. Fra CSUSM er det korte avstander til alt Sør-California har å by på, fra Sea World til San Diego Zoo.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

17206 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!