Bachelor

Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos

California State University San Marcos

I USAs ville grenseland finner du CSU San Marcos, et offentlig universitet i rask utvikling, bare 35 minutter utenfor storbyen San Diego.

CSU San Marcos (CSUSM) ligger på en åsside med utsikt over byen San Marcos. Universitetet ligger i kort avstand fra noen av Sør-Californias beste strender og én time fra grensen mellom USA og Mexico. Området har vært i sterk vekst de siste 30 årene: I 1990 bodde 30 000 mennesker i San Marcos, i dag er det over 90 000.

CSUSM ble grunnlagt i 1988, og er dermed ett av de nyeste medlemmene av det offentlige CSU-systemet. Det er også ett av de mest fremtidsrettede og moderne universitetene i regionen. Her kan du velge mellom over 60 studieprogrammer, deriblant kunst og musikk, humaniora, naturvitenskapelige og tekniske fag, business og lærerutdanning. Blant de mer uvanlige studietilbudene er Border Studies, et fag som reflekterer CSUSMs tette bånd til nærområdet.

Studer på CSUSM

CSUSM har vokst i takt med den lokale befolkningen: På 15 år har antallet studenter mer enn doblet seg, og i dag studerer over 17 000 ved CSUSM. Blant disse er 390 internasjonale. Dette universitetet oppfyller noen av sine viktigste samfunnsoppgaver: Å utdanne fremtidens ledere, å bygge gode samfunn, og å stå klare til å løse noen av våre største utfordringer.

Studielivet ved CSU San Marcos

På campus er det en sterk fellesskapsfølelse: Nesten alle førsteårsstudenter bor på campus, der de har tilgang på alt fra treningsfasiliteter og svømmebasseng til spillrom og grillområder. På campus finnes det også over 130 forskjellige klubber og organisasjoner, i tillegg til 25 «sororities» og «fraternities.» Det er også mulig å melde seg på ett av universitets mange idrettslag. CSUSM har over 13 lag i NCAAs 2. divisjon, der de deltar blant annet i volleyball, golf, fotball og basketball. Bli med å juble når CSUSMs Cougars spiller kamp!

Fem gode grunner til å velge CSUSM

  1. Det er en sterk fellesskapsfølelse på campus. Universitetet har små klasser, og du kommer tett på dine medstudenter og forelesere.

  2. CSUSM har vær i sterk vekst de siste årene og kan by på topp moderne fasiliteter: et nytt idrettssenter, 150 lærings og forskingslaboratorier og ett av CSU-systemets mest moderne biblioteker.

  3. Undervisningen ved CSUSM legger særlig vekt på kommunikasjonsevner, kritisk tenkning og gruppesamarbeid; samtidig har universitetet et internasjonalt perspektiv.

  4. På tross av nærheten til storbyen, er CSUSM kjent som det tryggeste 4-årige universitetet i California.

  5. Fra CSUSM er det korte avstander til alt Sør-California har å by på, fra Sea World til San Diego Zoo.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • California

Opptakskrav/Søknad

Universitetet vurderer søkere med 4 eller høyere i snitt. Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 19 592 USD. Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University San Marcos.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights