Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - St Mary's University, Twickenham London

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Ja

Ulike studiemuligheter - St Mary's University, Twickenham London

St Mary's University - SONOR

St Mary´s University, Twickenham London

Drømmer du om å studere i London? Med 165 års historie og fremragende undervisning, er St. Mary’s University et sentralt og flott universitet i Storbritannia. St Mary´s University ligger i Twickenham, i en av Londons tryggeste bydeler. Her er alt man kan ønske seg fra en studieopplevelse i London!

Skolen har meget erfarne og dedikerte lærere, hvorav mange er kjente internasjonale forskere, engasjerte i sine fag og i undervisningen. Skolen ligger i en hyggelig del av South West London hvor grønt gress aldri er langt unna. Samtidig har du alle fordelene med de travle byene Kingston og Richmond i nærheten, og sentrum av London kun er litt over 30 minutter unna med tog. St Mary er et moderne, vennlig universitet som tilbyr det beste fra begge verdener. I underkant av 6.000 elever gjør det lett å føle seg hjemme, men de er fortsatt store nok til å tilby en rekke studiemuligheter, utfordringer og spenning i løpet av studietiden.

International Student Scholarship

Students ‘Union (SU) kan tilby deg spennende sosiale aktiviteter både på og utenfor campus. SU arrangerer alle typer underholdning, fra ukentlige arrangementer gjennom årlige store anledninger som ‘Freshers Week’, ‘SIMMStock’ og ‘Summer Ball’. Skolen har også et godt rykte for sportslige grupper og aktiviteter, med gode fasiliteter som gjør det til et utmerket valg for alle fra idrettsutøvere, til de som vil drive for det sosiale eller å holde seg i form.

Du kan også søke om et ‘International Student Scholarship’ både som fulltids bachelor- og masterstudent, i hvilket som helst emne.

St. Mary’s University tilbyr internasjonale studenter en rekke spennende fag innen Drama og teater, Business, Kreativ og profesjonell skriving, Film og Media, Geografi, Engelsk, Ernæring, Fysikk, Filosofi, Psykologi, sosiologi, idrettsfag, Kriminologi og historie.

Hvorfor studere ved St. Mary's University?

Fem gode grunner til å velge St. Mary’s:

  1. Universitetet har en meget vakker campus, med gamle historiske bygninger i særegen engelsk stil.
  2. Universitetet har rundt 6000 studenter og det er lett å føle seg hjemme her
  3. Universitetet tilbyr mange spennende studier, spesielt innen drama, teaterkunst og historie. I tillegg har de et bredt utvalg av andre studier. Her finnes det noe for hver og en.
  4. Universitetet kan tilby deg arbeidserfaringsmoduler gjennom Centre for Workplace Learning og karriereveiledere.
  5. Skolen har blitt rangert høyt med hele 96 % av nyutdannede studenter i jobb innen 6 måneder etter de var ferdig.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - St Mary's University, Twickenham London, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Fra 12,250 GBP

(Stipender tilgjengelig).

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - St Mary's University, Twickenham London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - St Mary's University, Twickenham London:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!