Sammendrag
Universitet og høgskole
Washington (delstat)
Kontakt SONOR
Klasserom

AA transfer

Utdanning i AA-transfer 

Vil du være garantert studieplass ved California State University? Da bør du ta en utdanning i AA-transfer ved California community colleges. 

Om utdanningen 

AA-transfer (The Asscoiate Degree for Transfer) er en ny type grad tilgjengelig fra California community colleges, spesielt designet for bruk av studenter som overføres som juniorer til California State University-systemet. 

Dette vil en utdanning i AA-transfer hjelpe deg med:  

  • Opprette en Associate Degree for Transfer som garanterer opptak med juniorstatus til California State University-systemet. 
  • Definere din Asscoiate Degree slik at du har 60 overførbare studiepoeng, som inkluderer minimum 18 studiepoeng i et hovedområde og en godkjent generell utdanningsplan (enten IGETC eller CSU GE Breadth). 
  • Gi deg prioritet i søknadsprosessen til ditt lokale California State University-campus og til et program eller hovedfag som ligner hovedfaget eller valgfagområde du studerte ved ditt community college. 
  • Forby California State University fra å kreve at du tar om igjen kurs som ligner på de som er fullført ved community college og som en del av din Associate Degree for Transfer. 
  • Forby California State University fra å kreve at du tar mer enn 60 studiepoeng for å fullføre en 120-studiepoeng baccalaureate-grad. 
  • Redusere behovet for å ta unødvendige kurs, og forkorter dermed tiden din til å fullføre graden og reduserer kostnadene ved community college og California State University. 
  • Du slipper å bli forvirret av de forskjellige opptakskravene som kan variere mellom California State University-campus. 
For kontakt eller mer informasjon om AA transfer, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen AA transfer.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Green River College

Green River College

Auburn

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra AA transfer:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!